BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, September 1, 2011

Bintulu Tu Jauhhhhhh....

Aha, memang Bintulu tu kat Kota Bharu... Gggrrrr.

Aiyakkk!!! Mesti la kat Sarawak~ Jauh eks? Hehehe... Kang kalo saya kawen, mesti kamu-kamu tak datang kannnn??? Sebab jauhhh... Gggrrr...

Selalunya macam tu lah yang berlaku. Bila masuk bab-bab walimah...ade kakak-kakak ngan abang-abang senior yang kawen tempat jauh-jauh sikit, jadi susah nak gi. Ye lah kannn, nak buat macam mana, yang jauh kat selatan, utara, timur, barat pun da kira jauh, apatah lagi kalau yang oversea...eh, over the sea jeee. Hehehe...

Nak buat macam mana, kan kan kannn? Kalo gitu gamaknye, jemput datang beraya kat blog ni je lahhh... Kek lapis pun adaaa... Hehehe...

Tiba-tiba rasa tak tau nak konklusikan entri ni macam mana... -_-"


NAK SPONTANKAN KHAMIS GAK NI

Hari tu saya duk post kat FB pasal blog sepi sebab raya...
Hari ni saya pulak menyepi dari blog sebab raya...

Ade yang nak datang rumah untuk beraya?
Jemput-jemputla datang Bintulu untuk beraya...

Selamat beraya di hari raya...


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.