BLOG ENCIK SUAMI

Friday, September 2, 2011

Bila Orang Da Mula Kerja...

Tinggallah saya terkontang-kanting tak tau nak buat apa kat rumah...

Nak berjalan raya siang konfirm la tak de geng. Diorang kerja. Tapi diorang ajak keluar malam ni lak. Nak jenguk sorang member sekolah yang da beranak satu~ Sambil-sambil berjarah raya (bahasa Borneo), boleh lah amek ilmu rumahtangga sikit dari member tu kannnn kannnn kannnnn? (Huk alohhhh, ape selama ni tak pernah amek ilmu rumahtangga dengan mak bapak ke???) Hahaha~

So, siang-siang ni duduklah termenung sorang-sorang mengenang nasib diri di hari raya... Ditinggalkan sendiri berlagu sepi... Erk!

Bukanlah...

Ayat yang sepatutnya berbunyi begini...

Maka, jadilah tv sebagai peneman setia... Ade cerita ape yang best kat tv hari ni? Cer cite sikit...


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.