BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, September 28, 2011

Wordless Wednesday #29: Haruskah Engkau Dan Aku Sama...

Terima kasih IBU GEBU ^_^


Give Up Dengan Blog...

Someday When I Am Older by ~Ramen-Pirate on deviantART

Dalam siri YM beberapa minit yang lalu...

Ada yang suruh saya give up dengan blog. Dah tua katanya. Tak payah main blog-blog ni lagi.

Saya kata, ada je yang tua-tua berblog.

Dia kata, jangan ikut diorang.

Saya kata, tak ikut...memang hati nak berblog...berblog sampai rasa takde hati da.

Dia tak tau nak cakap ape da.

Hurmmm... Bila dia sentuh hal 'tua' dan blog, saya terfikir juga. Sampai bila ye saya nak berblog macam ni. Maksud saya, blog dengan bahasa yang...kamu-kamu faham lah kan, bahasa macam kanak-kanak ribena, macam budak tak matang pun ada. Erk!

Bila umur semakin bertambah...saya rasa, lama-lama nanti gaya bahasa kat blog ni akan berubah. Tambah-tambah bila da bekerja dan berkeluarga nanti, mesti da jadi macam mak-mak orang pulak bahasanya. Skema tak hengat dunia. Balik macam masa mula-mula berblog dulu. Erk!

Alaaa...tak kisahlah kan bahasa macam mana pun! Yang penting ape yang nak disampaikan tu...

Tapi betul jugak, takkan nak jadi budak kecik sampai bila-bila? Err...


P/S: Awak, saya ni macam budak-budak kan?


Wordless Wednesday #28: Cane Nak Guna Benda Ni?

Cici Wawa Maisara


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.