BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, October 16, 2011

Bak Mutiara...


Mutiara...
Ada macam-macam jenis, ada macam-macam rupa, ada macam-macam warna...


Mutiara...
Ada usianya tersendiri. Kalo yang muda, kilaunya putih berseri. Cerah memukau warnanya. Kalo yang tua, hitamnya kebiru-biruan, nampak ekslusif dan penuh misteri.


Mutiara...
Ada yang asli dan tak asli. Kalo yang asli, warnanya ikut usia. Hanya antara putih dan hitam. Kalo yang tak asli, ade kaler pink, hijau, biru, kuning...cantik memang cantik, tapi semua tu hanya 'inject' semata-mata.


Mutiara...
Perasan tak, wanita pun macam mutiara jugak...


P/S: Memang banyak mutiara kat sini...


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.