BLOG ENCIK SUAMI

Monday, November 7, 2011

Saya Da Jumpa Abang Taf Tu

Precious Pain by *MCG0603 on deviantART

Saya da kembali.

Lama bercuti. Blog tak berupdate. Online pun guna fon aje, update twitter dengan FB je yang mampu. Alhamdulillah tadi sampai dari KL lepas mengharungi traffic jammed. Teruk betul jammed. Masalahnya jammed tu sebab depa duk khusyuk tengok keta eksiden ngan keta rosak tepi jalan. Lepas je yang eksiden ngan rosak tu, clearrrrrrrr aje jalannye. Hishhh! Tu yang perjalanan 3 jam jadi 5 jam. Jenuh jugak pakcik driver tu mencarik jalan yang tak jammed. Siap lalu jalan pi Sedenak lagi, lalu Kulai sume. Akhirnya alhamdulillah sampai jugak Sri Putri.

Sebelum balik tadi, sempat lagi jumpa sorang abang taf tu~ Yang paling kelakarnye, selama ni mungkin disebabkan naluri ke'akak'an saya menyebabkan saya senang ber'akak'-'akak' dengan semua orang, maka saya telah meng'akak'kan diri saya dengan dia. Padahal umur dia 27, nkoo~ Hahaha~ Dia pun sesuka hati panggil saya akak, saya layankan aje lah. Dia ni baikkkkkk sangatttttt sebab bagi kek cekelat yang lembut dan gebuuuuuuuuuuuuuuuus berjisim 1.4 kg untuk bawak bekal balik Johor! Hahaha~ Terima kasih abang Ezahd Kocek @ Solo Molo. Lenkali bagi cupcakes pulak ye~ Oh, dia ada buat bisnes tempahan kek coklat dan cupcakes, bole gi FB abang Ezahd ye~ ^_^

Terima kasih ye kamu-kamu semua yang baik hati sepanjang saya beraya di perantauan. Terima kasih untuk pashmina dan keychain dari Afghanistan, terima kasih untuk ukhuwah yang terbina sepanjang tumpang tido malam, terima kasih untuk kenangan yang tercipta pada Aidil Adha kali ni~

Sayang kamu-kamu semua~ :)


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.