BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, November 9, 2011

Mama Cergas, Anak Pintar... Nak?

http://mamacergas.blogspot.com

Mesti la semua mama nak anak yang pintar kan? Ade ke mama yang tak nak anak dia pintar? Ehehe...

Sebenarnya, saya nak tolong promote satu produk akak saya ni. Khas untuk para ibu yang baru lepas bersalin. Biasanya kalo lepas bersalin yang first baby ni, susu ibu susah sikit nak keluar. So, baby mesti la nangis-nangis kan sebab lapar susu. Si ibu apatah lagi, mesti la nangis-nangis jugak sebab tak dapat nak bagi susu kat baby. Ibu yang menjaga pemakanan anak dia, tentunya nak bagi susu ibu berbanding susu tepung.


Dari pengalaman akak yang guna produk ni, vitamin Shaklee yang diambil selepas bersalin banyak membantu. Badan rasa lebih bertenaga dan nampak cergas aje. Takde rupa orang baru bersalin atau dalam pantang pun. Sebab amek vitamin tu la, lancar aje proses breastfeeding. Tapi kena amek dengan cara yang betul, okehhh? Kalo tak betul nanti jadi macam kisah akak tu kat SINI. Ehehe... Tengok la, daripada jadi pengguna Shaklee, akak tu da jadi pengedar produk Shaklee pulak. Hahaha~

Selain daripada vitamin untuk bantu breastfeeding, ade gak produk lain lagi macam vitamin untuk ibu berpantang bagi luka cepat sembuh, untuk bagi kulit cantik, untuk kekal slim lepas bersalin, untuk anak-anak kurang selera makan pun ade jugak~ Semua tu kamu-kamu yang berminat boleh cek kat blog akak tu kat SANA ye~

Kamu-kamu boleh jugak rujuk page Shaklee Shoppe kat Facebook untuk maklumat lanjut ye~


Wordless Wednesday #41: So, There They Are~

Credit cherry blossom picture to Snataly


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.