BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, November 17, 2011

Kalau Macam Ni Lah Hidup Saya Nanti...

Time is running out by ~SandracPhotos on deviantART

Bangun subuh, solat, bersiap-siap, sarapan, bukak laptop kalau sempat, gi kampus, buat keje kat kampus (untuk masa ni, internet memang dijauhi sebab takde coverage dalam dewan...so, assume macam buat keje betul-betul tanpa berinternet langsung), makan tengahari, solat, sambung keje lagi sampai petang, solat, balik rumah.

Masak kalo sempat, makan kalo sempat, mandi (kalo sempat konon), solat, mengaji, gi meeting (kalo de meeting), balik meeting, penat, tido.

Esoknya...

Bangun subuh, solat, bersiap-siap, sarapan, bukak laptop kalau sempat, gi kampus, buat keje kat kampus (untuk masa ni, internet memang dijauhi sebab takde coverage dalam dewan...so, assume macam buat keje betul-betul tanpa berinternet langsung), makan tengahari, solat, sambung keje lagi sampai petang, solat, balik rumah.

Masak kalo sempat, makan kalo sempat, mandi (kalo sempat konon), solat, mengaji, gi meeting (kalo de meeting), gi usrah (kalo de usrah), balik meeting, balik usrah, penat, tido.

Begitulah sampai hujung minggu...

Bangun subuh, solat, bersiap-siap, sarapan, bukak laptop kalau sempat, gi program kalo ade program (untuk masa ni, internet memang dijauhi sebab takde masanya nak tengok laptop, laptop pun gerenti tak bawak...so, assume macam berprogram sungguh-sungguh tanpa berinternet langsung kecuali kalo ade coverage, guna la henset), makan tengahari, solat, balik dari program, pengsan.

Malam lak tak tentu lagi tahap kemampuan nak bukak laptop tu.

Perghhhh...kalau macam ni lah kan hidup saya setiap hari, jangan kata sekarang, bila da kerja nanti la kan...agak-agaknya ape la jadi dengan blog ni ye??? Tambah-tambah bila dah berkeluarga dan beranak-pinak. Agak-agak ada tak jam dalam cite Harry Potter tu, yang macam Hermione pakai...bole la guna nak bagi terisi semua benda. Ok, takde.

P/S: Rindu semua...


Entri Bisu... Tapi Tak Lah Bisu Sangat...

INATEX 2011 - Industrial Art and Technology Exhibiton 2011

UTM SMS Parking - Booth 122 - Jemput datang

Programmer kami - Encik Nizam

Judges tengah dengar Dr bagi explanation

Tu la Dr Nadia saya...

Antara projek yang menarik minat...

Salah satu projek unik...bagi saya...

INATEX 2011
16-18 November 2011
10.00 pagi - 5.00 petang
Dewan Sultan Iskandar, UTM Skudai

P/S: Maaf, tak sempat lagi nak balas jejak...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.