BLOG ENCIK SUAMI

Monday, December 12, 2011

Jom Bergaol-gaol di Gaol.FM~~~

Ehem...

Saya muncul kembali setelah seharian menyepi. Cehhh...baru nak diam lama-lama, terus tak jadi sebab nak kena sampaikan sesuatu ni. Hurm hurm hurmmm...

Pernah dengar tentang Gaol.FM?

Tak pernah?

Orait...ni salah satu stesyen radio internet yang baru je berusia 3 bulan. So, masih baru lagi kat Malaysia ni. Hari tu da masuk paper Kosmo 8/12/11 tentang radio ni. Kemunculan radio ni adalah sebagai pesaing radio-radio berfrekuensi kat negara ni, eh bukan, bukan! Diorang tak berniat nak bersaing pun, okehhh! Hahaha~ Tak percaya, gi baca kenyataan Ketua Pegawai Eksekutif dia kat SANA~


Yang menariknya, diorang ni sangat mesra pendengar. Diorang ade fanpage Facebook kat GaolFM (sila Like!), dan sambil-sambil kita dengar online tu kita boleh mintak lagu kat fanpage tu. Tambah-tambah lagu yang susah nak dengar kat radio berfrekuensi yang biasa. So, nak dengar lagu-lagu lama dan baru yang jarang dibukak kat radio biasa, boleh la request kat diorang. Nak dengar Ady Budika nyanyi pun boleh jugak...eh!

Haaaaaaaaaaaaa??? Ady Budika??? Nape lak tetiba dia nak nyanyi kat sana??? Ahahaha~

Pssst, pssstt!

Tengok gambor kat bawah ni...


Haaaaaa... Sebab tu la Ady Budika akan muncul kat Gaol.FM esok~ So, jangan lupa eks~ Kul 2.30 petang esok, ramai-ramai bukak radio internet Gaol.FM jommmm. Kita dengar Ady Budika nyanyi. Eh, bukan, bukan! Diorang nak interview jiran saya tu je... Hehehe...



Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.