TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Monday, December 26, 2011

Update Ikut Mood

Monday Morning by *fhrankee on deviantART

Monday morning.

Ya, hari ni hari Isnin. Dan hari ni cuti. Tapi saya tak mencutikan diri saya. Sekarang ade kat lab. Mungkin sampai lewat malam.

Hurmmm...

Mood berblog da semakin menipis. Beberapa hari lepas ade dapat email dari admin yang jual domain blog ni dulu. Rupanya da hampir setahun blog ni berdomain. Bila tengok tarikh domain ni dibeli, terkejot lak. Bukan kebetulan, tapi takdir Allah kan tarikh tu sama. Bila tarikh tu tiba nanti, insya'Allah saya buat entri ye. :)

Pernah saya baca kat blog rakan blogger, selalunya bila da setahun, mood blogging tu gerenti akan berkurang sangat-sangat. Kecuali pada orang yang betul-betul komited dengan blog dia. Adehhh. Saya ni da tak komited la ye...? Huhuhu. Serius da semakin takde rasa sangat da dengan blog.

Takpelah, lepas ni mungkin saya hanya akan update bila saya nak update je, insya'Allah. Nak update setiap hari pun macam dah tak boleh sangat dah. Maafkan saya.

Update ikut mood, blogwalking ikut mood gak... Boleh kan?

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.