BLOG ENCIK SUAMI

Monday, January 23, 2012

Blogger: Kat Twitter Bising, Kat Luar Bisu

Hah!

Ni blogger ke twitterian? Ala, blogger sekarang kan da banyak yang ada twitter. Dah tu, setiap masa nak update twitter dia. Bajet retis kunun. #Eh!

Tapi ok what blogger yang rajin balas twit follower dia kan. Macam salah sorang blogger hadik-hadik ni. Rajin bebenor dia update twit sampai cite masuk kelas awal pun dia twit gak. Ops~ Hahaha~

Tapi kan, tak semua blogger yang banyak cakap kat twitter tu banyak cakap kat luar. Buktinya? Saya dah jumpa sorang blogger hadik-hadik ni. Sangat aktif dan bising kat twitter, tapi sangat pemalu bila jumpa kat luar.

Nak tahu sape?

Meh klik SINI! Jangan lupa follow dia kat twitter!


15 comments:

Iffah Afeefah said...

memula je tu sunah

adek y sgt pemalu

xpham ai

malu2 amik nasi gak haha

SyedGraphiX dot Com said...

Ya Allah kejamnyaaa duniaaa.. HAHAHA.. Alahh alahhh.. Maluu skitt jaa. tak bnyak pon. keh keh..

man yusoef said...

hadik tu mmg camtu..dah pernah jmp..haha

Puan Gojes said...

hehe, tak pe di maafkan :)

Arra Ahmad said...

biasa la tu..ta semua orang suka bercakap di'luar'..:)

Clara said...

Clara pwn tak byk ckp kat luar.. bile da lme knal bru byk ckp.. kat twitter n blog je byk ckp.. hahaha..

cikpjaz said...

malu2 kucing katakan..
mmg lumrah kot kat dunia maya ni pakai taip jer,
jumpa kat luar sendu jer..hik8 :))

mas saari said...

bila akak nak jumpa sunah ye! hehehee

アヌムちゃん said...

klau sunah pulak cmne orgnye
byk ckp x dkt luar
ke pemalu.heheh

Al Faqir Rabi'ah Al 'Adaweeyah said...

salam 'alaik...

erkk.. terasa sungguh dengan entri ni.. iskk.. akakpun tak banyak ckp jgk kalau jumpa dgn org baru.. banyak sengih je.. huuu..! :DDD

FasiHaH SupiaN said...

saye camne?huhu

Syafiq Ahadin said...

dah jumpe?? nak juge jumpe retisss~~

maszull said...

assalamualaikum sunah...boleh la jumpa pas ni kan sunah...hehehehehe...:)

puanbee said...

Assalamualaikum, saya tk berapa kuat twiit , tapi banyak cakap di luar .. hehehe

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..dah agak dah
mestiu syed. alahai..
syed..syed.. pelik.


(^^,)

nak follow tak dapat. sini block twitter

6__9

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.