Blogger: Kat Twitter Bising, Kat Luar Bisu

January 23, 2012

Hah!

Ni blogger ke twitterian? Ala, blogger sekarang kan da banyak yang ada twitter. Dah tu, setiap masa nak update twitter dia. Bajet retis kunun. #Eh!

Tapi ok what blogger yang rajin balas twit follower dia kan. Macam salah sorang blogger hadik-hadik ni. Rajin bebenor dia update twit sampai cite masuk kelas awal pun dia twit gak. Ops~ Hahaha~

Tapi kan, tak semua blogger yang banyak cakap kat twitter tu banyak cakap kat luar. Buktinya? Saya dah jumpa sorang blogger hadik-hadik ni. Sangat aktif dan bising kat twitter, tapi sangat pemalu bila jumpa kat luar.

Nak tahu sape?

Meh klik SINI! Jangan lupa follow dia kat twitter!

You Might Also Like

15 Comments

  1. memula je tu sunah

    adek y sgt pemalu

    xpham ai

    malu2 amik nasi gak haha

    ReplyDelete
  2. Ya Allah kejamnyaaa duniaaa.. HAHAHA.. Alahh alahhh.. Maluu skitt jaa. tak bnyak pon. keh keh..

    ReplyDelete
  3. hadik tu mmg camtu..dah pernah jmp..haha

    ReplyDelete
  4. biasa la tu..ta semua orang suka bercakap di'luar'..:)

    ReplyDelete
  5. Clara pwn tak byk ckp kat luar.. bile da lme knal bru byk ckp.. kat twitter n blog je byk ckp.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. malu2 kucing katakan..
    mmg lumrah kot kat dunia maya ni pakai taip jer,
    jumpa kat luar sendu jer..hik8 :))

    ReplyDelete
  7. bila akak nak jumpa sunah ye! hehehee

    ReplyDelete
  8. klau sunah pulak cmne orgnye
    byk ckp x dkt luar
    ke pemalu.heheh

    ReplyDelete
  9. salam 'alaik...

    erkk.. terasa sungguh dengan entri ni.. iskk.. akakpun tak banyak ckp jgk kalau jumpa dgn org baru.. banyak sengih je.. huuu..! :DDD

    ReplyDelete
  10. dah jumpe?? nak juge jumpe retisss~~

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum sunah...boleh la jumpa pas ni kan sunah...hehehehehe...:)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, saya tk berapa kuat twiit , tapi banyak cakap di luar .. hehehe

    ReplyDelete
  13. as salam..dah agak dah
    mestiu syed. alahai..
    syed..syed.. pelik.


    (^^,)

    nak follow tak dapat. sini block twitter

    6__9

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com