Dah Setahun

January 21, 2012

Alhamdulillah.

Dah setahun dah usia domain www.sunahsukasakura.com. Tak sangka tarikh dia sama dengan tarikh lahir orang tu. Masa mula-mula dapat email tentang renewal domain sebulan yang lepas, rasa terkejut gak. Hee...

Sempat gak renew seminggu lepas. Alhamdulillah... Kalo tak sempat renew mesti jadi not found blog ni hari ni kan. Hahaha~

Terima kasih kat semua yang support SSS.com sepanjang setahun ni. Dari mula-mula orang tak kenal sampai la orang tak kenal balik. Eh! Hahaha~

Terima kasih sekali lagi...


P/s: on the way ke kajang...

Published with Blogger-droid v1.7.4

You Might Also Like

11 Comments

  1. alhamdulillah..besar dah blog kak sunah..hehe...sy suka baca blog akak..:)

    even nama saya xde dalam blogger rajin komen..ngee..:)

    ReplyDelete
  2. zai je belum renew lagi! waaaa =/

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. tahniah2~
    teruskan usaha dkwah yg blh memanfaatkan org d dlm dunia maya.. moga Allah memberkati khidupan mu =)

    ReplyDelete
  4. otai la akak ni eh..ehehe..akak mmg sengaja kan wat sama tarikh tu kan..olololo

    ReplyDelete
  5. orang tuuu... hehehe!!!! happy birthday!!!!!! kepada abang Ady!!! hehehehehe! :)

    ReplyDelete
  6. akak punya domain kena renew bulan 5 ni...heheheee

    ReplyDelete
  7. selamat hari jadi sunahsukasakura.blogspot.com... sakuraputeri pun akan genap setahun 4 mac nanti.

    ReplyDelete
  8. Untungla sameeee
    ade domain payah

    sbb tu ai mls tukar

    ReplyDelete
  9. Ahahaha. Tahniah boss. Tarikh pnuh mkna ni. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com