BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 21, 2012

Dah Setahun

Alhamdulillah.

Dah setahun dah usia domain www.sunahsukasakura.com. Tak sangka tarikh dia sama dengan tarikh lahir orang tu. Masa mula-mula dapat email tentang renewal domain sebulan yang lepas, rasa terkejut gak. Hee...

Sempat gak renew seminggu lepas. Alhamdulillah... Kalo tak sempat renew mesti jadi not found blog ni hari ni kan. Hahaha~

Terima kasih kat semua yang support SSS.com sepanjang setahun ni. Dari mula-mula orang tak kenal sampai la orang tak kenal balik. Eh! Hahaha~

Terima kasih sekali lagi...


P/s: on the way ke kajang...
Published with Blogger-droid v1.7.4


11 comments:

Miss Nadya said...

alhamdulillah..besar dah blog kak sunah..hehe...sy suka baca blog akak..:)

even nama saya xde dalam blogger rajin komen..ngee..:)

Syat0za Zai said...

zai je belum renew lagi! waaaa =/

sea_lavender said...

Alhamdulillah.. tahniah2~
teruskan usaha dkwah yg blh memanfaatkan org d dlm dunia maya.. moga Allah memberkati khidupan mu =)

Rozuan Ismail said...

wah,sama dgn birthday ady kan!!

JIJI YU said...

otai la akak ni eh..ehehe..akak mmg sengaja kan wat sama tarikh tu kan..olololo

Syafiq Ahadin said...

orang tuuu... hehehe!!!! happy birthday!!!!!! kepada abang Ady!!! hehehehehe! :)

mas saari said...

akak punya domain kena renew bulan 5 ni...heheheee

Zyla said...

selamat hari jadi sunahsukasakura.blogspot.com... sakuraputeri pun akan genap setahun 4 mac nanti.

Iffah Afeefah said...

Untungla sameeee
ade domain payah

sbb tu ai mls tukar

fRaMe+LenSeS said...

Ahahaha. Tahniah boss. Tarikh pnuh mkna ni. ;)

Terbang Bersamaku said...

semoga terus sukses berblog ye...=)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.