Dah Setahun

January 21, 2012

Alhamdulillah.

Dah setahun dah usia domain www.sunahsukasakura.com. Tak sangka tarikh dia sama dengan tarikh lahir orang tu. Masa mula-mula dapat email tentang renewal domain sebulan yang lepas, rasa terkejut gak. Hee...

Sempat gak renew seminggu lepas. Alhamdulillah... Kalo tak sempat renew mesti jadi not found blog ni hari ni kan. Hahaha~

Terima kasih kat semua yang support SSS.com sepanjang setahun ni. Dari mula-mula orang tak kenal sampai la orang tak kenal balik. Eh! Hahaha~

Terima kasih sekali lagi...


P/s: on the way ke kajang...

Published with Blogger-droid v1.7.4

You Might Also Like

11 Comments

  1. alhamdulillah..besar dah blog kak sunah..hehe...sy suka baca blog akak..:)

    even nama saya xde dalam blogger rajin komen..ngee..:)

    ReplyDelete
  2. zai je belum renew lagi! waaaa =/

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. tahniah2~
    teruskan usaha dkwah yg blh memanfaatkan org d dlm dunia maya.. moga Allah memberkati khidupan mu =)

    ReplyDelete
  4. otai la akak ni eh..ehehe..akak mmg sengaja kan wat sama tarikh tu kan..olololo

    ReplyDelete
  5. orang tuuu... hehehe!!!! happy birthday!!!!!! kepada abang Ady!!! hehehehehe! :)

    ReplyDelete
  6. akak punya domain kena renew bulan 5 ni...heheheee

    ReplyDelete
  7. selamat hari jadi sunahsukasakura.blogspot.com... sakuraputeri pun akan genap setahun 4 mac nanti.

    ReplyDelete
  8. Untungla sameeee
    ade domain payah

    sbb tu ai mls tukar

    ReplyDelete
  9. Ahahaha. Tahniah boss. Tarikh pnuh mkna ni. ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com