BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, January 11, 2012

Wordless Wednesday #45 : Maka, Jangan Berhenti Berblog Lama


Kalau berhenti lama sangat tak update, takut tertutup balik fikiran tu...


32 comments:

Miss Nadya said...

sokong pakcik gebu..:)

mas saari said...

betul tu! tapi kalau takde idea terpaksa jugak dibiarkan...hehehee

Munnafendy said...

hee betul3...dgn blog ni jugak kita boleh fhm isi hati org yg blainan dgn kita =)

Selendang Merah said...

betul 2 kak, bila kita berblog kita dapat mengajar otak kita untuk berfikir dengan lebih kreatif..

Pojiekyra said...

hehehehe

Anum said...

setuju 100 %

BeloG MTT said...

Betul kata pcm tu. Dan betul sis,paling lama kalau tak update seminggu pon dah terketaq dah jemari nih nak mulakan bicara :P

zulfikar hazri said...

setujuuu!!!

z said...

hmm..setuju~! :)

mynameismy said...

ni wordless wednesday ke spontaneous wednesday?hehe...

never stop!!! :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

2 hari tak berblog pun akak dah rasa sempit fikiran dik.

Nurul Syakira Zainal said...

betul tu sangat2. kita kena berdedikasi kan.

Jom join bloglist saya - http://sayebuatblogini.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

kiera'sakura said...

setuju dgn PCM

nur amalina athman said...

setuju..:)

Tea said...

kekadang melekakan...

IBU GEBU said...

che mat antara blogger otai yang "BERISI" dengan ilmu & pengalaman, malah tak lokek pula untuk berkongsi.... kan adik kecik

lama tak g rumah awak, sunah sihat?

Iffah Afeefah said...

stuju

wlpon tak smgt kene tnamkan blik

takot lme2 jd tepu

Eera Shera said...

betul tu...mcm2 ilmu gak boleh dpt

efa nur said...

sokong walaupun efa nie selalu berhenti berblog lame2..huehuehue ^^

Mr.PinGu said...

ooo gitu.. kalau buzy mmg xupdate atau xtau dh nak update pe atau malasss ehhee

Syafiq Ahadin said...

yang penting jangan sampai terleka. huhu! :)

Rozuan Ismail said...

wah,kata2 mutiara dari PCM

ieyza afieyna said...

betul tue,, baca blog2 org pun bole kembangkn fikiran ..hee

maszull said...

assalamualaikum sunah... mmg betul mmg kekadang blog juga boleh membuka minda kita dr tak tahu jadi tahu...:)

p/s sesekali kalau x ada idea terpaksa juga d'tinggalkn...:)

Ida Firdausi said...

dah dekat sebulan tak jenguk dunia blog.. oh tidak!!! jap lagi otak saya akan jammed :(

aimie amalina said...

sedaya upaya tidak mahu lily itu layu...

aimie amalina said...

sedaya upaya tidak mahu lily itu layu...

rosmina samin said...

Saya sedaya upaya tak nak "cuti" lama hehehe

syarifahsidrus said...

dah terbreak kejap sebab exam ..heuheuheu

:) nice dapat tweet dengan kak sunah :D

LelakiSemalam said...

blog ada sesuatu yang istimewa...

Solihin Zubir said...

errr.. terasa.. haha.. lama giler tak update, rsa macam beku plak otak ni.. so, nk kena cairkan balik.. smngt.. smngt.. domain dh ok.. :D

Anonymous said...

dah menutup otak buat selama-lamanya.....ermmm......




(^_^)\/

PK

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.