Wordless Wednesday #45 : Maka, Jangan Berhenti Berblog Lama

January 11, 2012


Kalau berhenti lama sangat tak update, takut tertutup balik fikiran tu...

You Might Also Like

32 Comments

  1. betul tu! tapi kalau takde idea terpaksa jugak dibiarkan...hehehee

    ReplyDelete
  2. hee betul3...dgn blog ni jugak kita boleh fhm isi hati org yg blainan dgn kita =)

    ReplyDelete
  3. betul 2 kak, bila kita berblog kita dapat mengajar otak kita untuk berfikir dengan lebih kreatif..

    ReplyDelete
  4. Betul kata pcm tu. Dan betul sis,paling lama kalau tak update seminggu pon dah terketaq dah jemari nih nak mulakan bicara :P

    ReplyDelete
  5. ni wordless wednesday ke spontaneous wednesday?hehe...

    never stop!!! :)

    ReplyDelete
  6. 2 hari tak berblog pun akak dah rasa sempit fikiran dik.

    ReplyDelete
  7. betul tu sangat2. kita kena berdedikasi kan.

    Jom join bloglist saya - http://sayebuatblogini.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

    ReplyDelete
  8. che mat antara blogger otai yang "BERISI" dengan ilmu & pengalaman, malah tak lokek pula untuk berkongsi.... kan adik kecik

    lama tak g rumah awak, sunah sihat?

    ReplyDelete
  9. stuju

    wlpon tak smgt kene tnamkan blik

    takot lme2 jd tepu

    ReplyDelete
  10. betul tu...mcm2 ilmu gak boleh dpt

    ReplyDelete
  11. sokong walaupun efa nie selalu berhenti berblog lame2..huehuehue ^^

    ReplyDelete
  12. ooo gitu.. kalau buzy mmg xupdate atau xtau dh nak update pe atau malasss ehhee

    ReplyDelete
  13. yang penting jangan sampai terleka. huhu! :)

    ReplyDelete
  14. betul tue,, baca blog2 org pun bole kembangkn fikiran ..hee

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum sunah... mmg betul mmg kekadang blog juga boleh membuka minda kita dr tak tahu jadi tahu...:)

    p/s sesekali kalau x ada idea terpaksa juga d'tinggalkn...:)

    ReplyDelete
  16. dah dekat sebulan tak jenguk dunia blog.. oh tidak!!! jap lagi otak saya akan jammed :(

    ReplyDelete
  17. sedaya upaya tidak mahu lily itu layu...

    ReplyDelete
  18. sedaya upaya tidak mahu lily itu layu...

    ReplyDelete
  19. Saya sedaya upaya tak nak "cuti" lama hehehe

    ReplyDelete
  20. dah terbreak kejap sebab exam ..heuheuheu

    :) nice dapat tweet dengan kak sunah :D

    ReplyDelete
  21. errr.. terasa.. haha.. lama giler tak update, rsa macam beku plak otak ni.. so, nk kena cairkan balik.. smngt.. smngt.. domain dh ok.. :D

    ReplyDelete
  22. dah menutup otak buat selama-lamanya.....ermmm......




    (^_^)\/

    PK

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com