Ada Sape-sape Nak Hosting Blog Percuma???

February 08, 2012


Salah seorang kawan saya tengah buat contest ni.

Dia buat sempena nak sambut birthday dia pada 21 Februari ni. Tak lama lagi tu kan~ Kalau ada yang berminat nak dapatkan hosting percuma untuk blog masing-masing, boleh lah join kan?

Laman web dia, www.pengendaliblog.com buat peraduan "Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog" ni bermula pada 7/2/2012 sehingga 20/2/2012. Pemenang pulak akan diumumkan pada 21/2/2012 nanti.

Hadiah yang ditawarkan adalah sebuah hosting yang ditaja oleh www.elfbytes.com selama dua tahun, bernilai RM 200!!! Hohoho~

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang hadiah dan cara-cara nak join, boleh klik banner kat atas tu, ok~

You Might Also Like

11 Comments

  1. TQ nanti sis nak cuba try laa, mana tau nsb dpt kannn... :)

    ReplyDelete
  2. bestnye...tp dh ada hosting.. tp mcm nk try gak.. tapi.. tapi.. err....

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum sunah...betul la kata mas kat atas tu menarik ni...:)

    ReplyDelete
  4. Pergh ~ mcm mo toray.. nak ubah angin hosting.. nak start dari bawah kot.. ahakz..

    ReplyDelete
  5. Saya nak akak sunah secara percuma! HAHA. #eh #Eh Merepek pulak. byeee .

    ReplyDelete
  6. Terima kasih Sunah untuk entri ini. Jom kawan-kawan join peraduan ini. Tak susah mana pun. Just berikan perancangan apa yang akan anda lakukan dengan hosting ini jika anda memenanginya. :D

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com