Wednesday, February 8, 2012

Ada Sape-sape Nak Hosting Blog Percuma???


Salah seorang kawan saya tengah buat contest ni.

Dia buat sempena nak sambut birthday dia pada 21 Februari ni. Tak lama lagi tu kan~ Kalau ada yang berminat nak dapatkan hosting percuma untuk blog masing-masing, boleh lah join kan?

Laman web dia, www.pengendaliblog.com buat peraduan "Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog" ni bermula pada 7/2/2012 sehingga 20/2/2012. Pemenang pulak akan diumumkan pada 21/2/2012 nanti.

Hadiah yang ditawarkan adalah sebuah hosting yang ditaja oleh www.elfbytes.com selama dua tahun, bernilai RM 200!!! Hohoho~

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang hadiah dan cara-cara nak join, boleh klik banner kat atas tu, ok~

11 comments:
Write Comments
  1. TQ nanti sis nak cuba try laa, mana tau nsb dpt kannn... :)

    ReplyDelete
  2. bestnye...tp dh ada hosting.. tp mcm nk try gak.. tapi.. tapi.. err....

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum sunah...betul la kata mas kat atas tu menarik ni...:)

    ReplyDelete
  4. Pergh ~ mcm mo toray.. nak ubah angin hosting.. nak start dari bawah kot.. ahakz..

    ReplyDelete
  5. Saya nak akak sunah secara percuma! HAHA. #eh #Eh Merepek pulak. byeee .

    ReplyDelete
  6. Terima kasih Sunah untuk entri ini. Jom kawan-kawan join peraduan ini. Tak susah mana pun. Just berikan perancangan apa yang akan anda lakukan dengan hosting ini jika anda memenanginya. :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com