BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, February 15, 2012

Bukan Wordless Lagi... Tapi Speechless...

Sumber: Ida Sumie di FB

"Mohon jasa baik sahabat2 semua untuk tolong sebarkan.. He's been missing for 3 days. Keluarganya dah macam saudara saya sendiri. Mohon doakan keselamatan beliau dan agar segera ditemui. Terima kasih kepada semua yang sudi membantu." - Ida Sumie

Moga encik Rusman bin Karnadi dijumpai semula oleh keluarganya...


P/S: Tak dapat nak komen kat FB, hanya mampu Like sebab akaun kene limit.


17 comments:

Miss Nadya said...

InsyaAllah semoga dapat jumpa..

Anum said...

insyaallah anum doakan

nur anis said...

semoga dapat jumpa...

Eyeme said...

semoga pakcik tu selamat dan akan dijumpai...


ouh..risau kalau benda cmni yg jadi..

Cik Pulau said...

moga dapat jumpa.. insyaAllah.

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..eh..pakcik ni macma tinggal kat taman seroja?
hm.. mudah-mudahan dimana jua dia berada, baik2 hendaknya..ameen..

Gen2Merah said...

nanti saya share kat FB.. semoga dia dpt d jumpai

misshannajr said...

moga sentiasa dalam lindungan Allah SWT amin :)

Rozuan Ismail said...

mudah-mudahan dia selamat

si ngokngek said...

insyaalah moga-2 jumpa..

tomatokering :) said...

insyaAllah di bawah jagaan ALLAH. semoga cepat sitemui semula.. aminnn :)

Iffah Afeefah said...

moga cpt jumpenye

mas saari said...

insyallah! mudahan jumpa..amin!

maszull said...

assalamualaikum sunah...semoga segera dijumpai...:)

Obat Tradisional gondok said...

SEMOGA SEGERA DI TEMUKAN,,,
AMIN...

delarocha said...

bykkan berdoa dan solat hajat

Eera Shera said...

harap tak jadi pape yg buruk kat dia

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.