Kempen Itu... Setahun Yang Dulu...

Kempen Kami Tak Sambut Hari Valentine~

Klik SINI untuk naik mesin masa, kembali ke setahun yang lalu...


P/S: Sekadar mengimbau kenangan...dan segala yang dihadapi sepanjang berkempen...

15 comments:

  1. Btoi la tu. ;) x pyh smbt. Kasih syg x plu hari.dia hari2.

    ReplyDelete
  2. tak pernah ambil tahu pun pasal hari kekasih ni... hari2 akak sayang orang di sekeliling akak!

    ReplyDelete
  3. sama2 kita tak sambut hari kekasih :)

    ReplyDelete
  4. as salam sunah...

    akak ada share tutorial blog not found/kene remove kat blog akak...maaf ye lambat minta izin.dah publish baru b'tau.. :)

    harap sunah x keberatan...t.kasih.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sunah....betul tu lupakn lah hari Valentine tu...:)

    ReplyDelete
  6. zahirkan kasih sayang anda dengan ucapan2 yg indah setiap hari...

    ReplyDelete
  7. hari berkasih bkn satu hari je..
    NO VALENTINE ^^

    ReplyDelete
  8. hahaha....tringat psal taun lpas gado psal bnde ni...hrap ramai yg dah taw psal bnde ni n jgn la bgakn sgt budaya luar tuh :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum sunah...mama nak no telepon sunah boleh nak tanya pasal kucing tu...:)

    ReplyDelete
  10. Jatuh akidah sambut valentine day ni...

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi?

Terima kasih tinggalkan komen~ ;)

Powered by Blogger.