BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, February 14, 2012

Kempen Itu... Setahun Yang Dulu...

Kempen Kami Tak Sambut Hari Valentine~

Klik SINI untuk naik mesin masa, kembali ke setahun yang lalu...


P/S: Sekadar mengimbau kenangan...dan segala yang dihadapi sepanjang berkempen...

15 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Btoi la tu. ;) x pyh smbt. Kasih syg x plu hari.dia hari2.

mas saari said...

tak pernah ambil tahu pun pasal hari kekasih ni... hari2 akak sayang orang di sekeliling akak!

Anum said...

setuju :)

Noraim said...

sama2 kita tak sambut hari kekasih :)

Cik Pulau said...

tak pernah sambut pn.. lallala~

ahsfantasy24 said...

good girl,
no valentine, hehe :)

Mamamya said...

as salam sunah...

akak ada share tutorial blog not found/kene remove kat blog akak...maaf ye lambat minta izin.dah publish baru b'tau.. :)

harap sunah x keberatan...t.kasih.

maszull said...

assalamualaikum sunah....betul tu lupakn lah hari Valentine tu...:)

JIJI YU said...

tergelak aku tgk banner tu

Tea said...

zahirkan kasih sayang anda dengan ucapan2 yg indah setiap hari...

cikpjaz said...

hari berkasih bkn satu hari je..
NO VALENTINE ^^

Syakir Rahman said...

hahaha....tringat psal taun lpas gado psal bnde ni...hrap ramai yg dah taw psal bnde ni n jgn la bgakn sgt budaya luar tuh :)

Raisya Haris said...

Setuju :)

maszull said...

assalamualaikum sunah...mama nak no telepon sunah boleh nak tanya pasal kucing tu...:)

Manan Qayyim said...

Jatuh akidah sambut valentine day ni...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.