Kempen Itu... Setahun Yang Dulu...

February 14, 2012

Kempen Kami Tak Sambut Hari Valentine~

Klik SINI untuk naik mesin masa, kembali ke setahun yang lalu...


P/S: Sekadar mengimbau kenangan...dan segala yang dihadapi sepanjang berkempen...

You Might Also Like

15 Comments

  1. Btoi la tu. ;) x pyh smbt. Kasih syg x plu hari.dia hari2.

    ReplyDelete
  2. tak pernah ambil tahu pun pasal hari kekasih ni... hari2 akak sayang orang di sekeliling akak!

    ReplyDelete
  3. sama2 kita tak sambut hari kekasih :)

    ReplyDelete
  4. as salam sunah...

    akak ada share tutorial blog not found/kene remove kat blog akak...maaf ye lambat minta izin.dah publish baru b'tau.. :)

    harap sunah x keberatan...t.kasih.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sunah....betul tu lupakn lah hari Valentine tu...:)

    ReplyDelete
  6. zahirkan kasih sayang anda dengan ucapan2 yg indah setiap hari...

    ReplyDelete
  7. hari berkasih bkn satu hari je..
    NO VALENTINE ^^

    ReplyDelete
  8. hahaha....tringat psal taun lpas gado psal bnde ni...hrap ramai yg dah taw psal bnde ni n jgn la bgakn sgt budaya luar tuh :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum sunah...mama nak no telepon sunah boleh nak tanya pasal kucing tu...:)

    ReplyDelete
  10. Jatuh akidah sambut valentine day ni...

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com