BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, February 7, 2012

Saat Macam Ni, Sejuk Hati Tengok Header Dia...

http://applehijaulife.blogspot.com

Stress. Rimas. Bosan dengan keadaan.

Lalu digerakkan tetikus menghampiri barisan bookmarks.

Bukak dashboard blog, ada komen dari dia. Dari situ, saya menjenguk blog empunya komen. Subhanallah. Rasa diri sendiri kena tegur oleh Tuhan. Tajuk blog dia yang keluar bila klik button 'Join This Site' saja da buat hati tersentuh.

Indah kan cara Allah tegur kita?

Alhamdulillah...

Jenguk-jenguk la blog comel adik ni kat SANA.

Moga semua orang turut rasa bahagia.


16 comments:

farah hanim said...

bakal singgh blog tu :D

JIJI YU said...

aku bahagia sbb dia adik chumil..ehhee

ADEEYA said...

:)

amal said...

Assalamualaikum :')
Salam Ukhwah , terima kasih atas entry !^__^ traffic sesak dtg dr belog akak , Hhehe.

Alhamdulillah ^__^
All problems inshaAllah will be solved when we keep being patient and believe in Allah. Allah is the almighty and most merciful.

mas saari said...

mmg comel header dia!

Kalamhati said...

alhamdulillah..bakal ahli fiqh adik kita ni..=)

ijA said...

terima kasih kak sunah..share lagi blog yang best2..

A'ishah Kamaludin said...

Thanks for sharing.. Dah 'join this site' juga...

Suhaili Sarif said...

indeed,selepas kesulitan ada kemudahan :)

leyzajamil said...

ye lah, tenang je sy rasa..lagi satu sy terus teringat yg sy kena oder kuih talam dgn kawan (sy ni pelupa)..Alhamdulillah sy terpandang satu tajuk pasal 'talam' kat bloglist adik ni..syukran..

kiera'sakura said...

Alhamdulilah :)

mynameismy said...

comel giler.

syarifahsidrus said...

alhamudilllah :)

Iffah Afeefah said...

busy

nk trjah

tp busy

Niena Pengembara Ilahi said...

syomeelll

amal said...

Akak !^__^
ini untuk akak pulak :)

http://applehijaulife.blogspot.com/2012/02/terima-kasih-kak-sunah.html

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.