Tuesday, February 7, 2012

Saat Macam Ni, Sejuk Hati Tengok Header Dia...

http://applehijaulife.blogspot.com

Stress. Rimas. Bosan dengan keadaan.

Lalu digerakkan tetikus menghampiri barisan bookmarks.

Bukak dashboard blog, ada komen dari dia. Dari situ, saya menjenguk blog empunya komen. Subhanallah. Rasa diri sendiri kena tegur oleh Tuhan. Tajuk blog dia yang keluar bila klik button 'Join This Site' saja da buat hati tersentuh.

Indah kan cara Allah tegur kita?

Alhamdulillah...

Jenguk-jenguk la blog comel adik ni kat SANA.

Moga semua orang turut rasa bahagia.

16 comments:
Write Comments
  1. bakal singgh blog tu :D

    ReplyDelete
  2. aku bahagia sbb dia adik chumil..ehhee

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum :')
    Salam Ukhwah , terima kasih atas entry !^__^ traffic sesak dtg dr belog akak , Hhehe.

    Alhamdulillah ^__^
    All problems inshaAllah will be solved when we keep being patient and believe in Allah. Allah is the almighty and most merciful.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..bakal ahli fiqh adik kita ni..=)

    ReplyDelete
  5. terima kasih kak sunah..share lagi blog yang best2..

    ReplyDelete
  6. Thanks for sharing.. Dah 'join this site' juga...

    ReplyDelete
  7. indeed,selepas kesulitan ada kemudahan :)

    ReplyDelete
  8. ye lah, tenang je sy rasa..lagi satu sy terus teringat yg sy kena oder kuih talam dgn kawan (sy ni pelupa)..Alhamdulillah sy terpandang satu tajuk pasal 'talam' kat bloglist adik ni..syukran..

    ReplyDelete
  9. Akak !^__^
    ini untuk akak pulak :)

    http://applehijaulife.blogspot.com/2012/02/terima-kasih-kak-sunah.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com