Saat Macam Ni, Sejuk Hati Tengok Header Dia...

February 07, 2012

http://applehijaulife.blogspot.com

Stress. Rimas. Bosan dengan keadaan.

Lalu digerakkan tetikus menghampiri barisan bookmarks.

Bukak dashboard blog, ada komen dari dia. Dari situ, saya menjenguk blog empunya komen. Subhanallah. Rasa diri sendiri kena tegur oleh Tuhan. Tajuk blog dia yang keluar bila klik button 'Join This Site' saja da buat hati tersentuh.

Indah kan cara Allah tegur kita?

Alhamdulillah...

Jenguk-jenguk la blog comel adik ni kat SANA.

Moga semua orang turut rasa bahagia.

You Might Also Like

16 Comments

  1. bakal singgh blog tu :D

    ReplyDelete
  2. aku bahagia sbb dia adik chumil..ehhee

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum :')
    Salam Ukhwah , terima kasih atas entry !^__^ traffic sesak dtg dr belog akak , Hhehe.

    Alhamdulillah ^__^
    All problems inshaAllah will be solved when we keep being patient and believe in Allah. Allah is the almighty and most merciful.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..bakal ahli fiqh adik kita ni..=)

    ReplyDelete
  5. terima kasih kak sunah..share lagi blog yang best2..

    ReplyDelete
  6. Thanks for sharing.. Dah 'join this site' juga...

    ReplyDelete
  7. indeed,selepas kesulitan ada kemudahan :)

    ReplyDelete
  8. ye lah, tenang je sy rasa..lagi satu sy terus teringat yg sy kena oder kuih talam dgn kawan (sy ni pelupa)..Alhamdulillah sy terpandang satu tajuk pasal 'talam' kat bloglist adik ni..syukran..

    ReplyDelete
  9. Akak !^__^
    ini untuk akak pulak :)

    http://applehijaulife.blogspot.com/2012/02/terima-kasih-kak-sunah.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com