Save As Draft Aje La

Picture by marina220990 on tumblr~

Entah nape mood menulis sekarang ni da berkurangan.

Cemburu jugak tengok kawan-kawan lain menulis dan berblogwalking. Kadang-kadang da taip hampir separuh jalan. Bila tinggal kejap untuk buat benda lain, datang balik nak sambung, terus takde mood da. Da hilang semangat nak taip panjang-panjang. Last-last, save as draft aje la. Macam entri Eh, Ustazah! tadi. =.=

Cane ye nak dapat semangat menulis macam dulu balik? Nak sangat-sangat menulis macam dulu. Setiap masa ada je benda nak ditulis, ade je yang tercetus kat fikiran tu isu-isu yang nak dimasukkan ke dalam blog. Sampai kena perli dengan kawan-kawan...

"semua benda nak masuk blog"

"hati-hati bercakap weh, kang masuk blog kang"

"ko tak nak masukkan dalam blog pasal ni?"

"haa...ni ko leh masukkan dalam blog"

"cool blog satu?"

=.=

Rindu semangat yang da hilang. Seriously, bila rasa nak aje, baru jenguk blog. Bila mood tu datang, baru nak baca entri kawan-kawan. Kalau tak, tengok tajuk je la kat sidebar tu. Malah, jari jemari dah malas nak mengomen. Just baca dan klik like. Kalau takde button like, baca entri dan kemudian pangkah. Maaf sebab tak komen. Huhuhu.

Cane ni? Cane ni???

Da banyak kali saya tulis entri macam ni kan?

Bosan tak, bosan tak?

Gggrrr...


P/S: Ape? Tumblr? Pun da senyap... Err...

10 comments:

  1. Mungkin boleh refresh minda dengan pergi shopping .... :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sunah...wah kenapa jadi mcm ni sekali ek...x apa biarkanlah rehatkan minda sekejap pastu boleh mula balik k...:)

    ReplyDelete
  3. kadangkadang keadaan sekeliling yang buat kita rasa bosan dan takde idea..



    eyda pon dah boring sekarang berblogging. adoiadoi.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. hehehe~ senyum sudah ^^

    yang penting2 ja bgtau kot..heee~

    ReplyDelete
  5. cepat update kak sunah :)

    org nak kata apa pedulikan. dengki je lebih tu. teruskan menulis kak!

    ptt lah tumblr pun akak senyap. hmm. tak dpt tgk gmbr2 menarik akak.

    ReplyDelete
  6. da agak da

    pas ni main myspace plak k

    wakaka

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi?

Terima kasih tinggalkan komen~ ;)

Powered by Blogger.