Terkejut Dapat Bungkusan Dari Kedah

February 10, 2012

Tengahari tadi...

Masa tengah nak update pasal Cici dan Tinny tu, tiba-tiba dengar bunyi motor menderum masuk perkarangan rumah. Dalam hati dah dapat mengagak, tu mesti abang posmen. Terus capai tudung dengan kot labuh. Posmen tu mendekat ke depan pintu rumah *dekatnye lahhh =.=*.

"Ye?" sepatah perkataan yang lebih kurang membawa maksud "Ade ape-ape bungkusan ke?"

Abang posmen menunjukkan satu bungkusan sampul surat besar.

"Betul tak nama ni?"

Saya membaca nama pada sampul surat. Eh???

"Aha, betul..." seraya menyambut huluran sampul surat. "Terima kasih."

Bila abang posmen da berlalu pergi, saya kunci semula pintu pagar dan menutup pintu. Jeling-jeling setem, nampak cop Pusat Mel Alor Setar, Kedah, Malaysia. Dalam hati meneka-neka, sape la pengirim bungkusan ni. Takkan t-shirt KBU da siap kot???

Then, saya buka sampul surat tu. Nampak t-shirt labuh muslimah kaler pink. Comel sangat. Tapi saya mana ade tempah t-shirt online. =.=

Saya keluarkan t-shirt, then nampak pulak keychain tu. Keychain Sunah Sakura handmade. Ok, da boleh agak sape bagi. Da hilang rasa blurr dan terkejut. Hee~~~

Pinkishnyewww~~~

Terima kasih awak yang bermurah hati mengirimkan semua ni~ Sayang awak~~~ :)

You Might Also Like

23 Comments

  1. wah..sape kasi nie..bestnye

    ReplyDelete
  2. Wahhh , best nyaaaaaaa ! nak jugak :')
    Hhehee

    ReplyDelete
  3. wah..untungnye kak sunah..heheh ^^

    ReplyDelete
  4. wow...untungnya kak sakura kite ni :)

    ReplyDelete
  5. lawanyaaaa. syioknya dapat hadiah (:

    ReplyDelete
  6. amboihh comeynyaaa
    dah la pink..i likeeee

    ReplyDelete
  7. sape bg ni? best la ade yg kasik surprise hehe

    ReplyDelete
  8. AKAK NAK TEKA BOLEH TAK SAPA KASI....YANG PASTI BUKAN AKAK..TP AKAK TAHU SAPA YANG KASI....SEBAB ORG TU DE TANYA AKAK..HEHEHE...

    SO LEPAS NIE BOLEH LA KITA JUMPA EMPUNYA PENGIRIM NYA PLAK

    ReplyDelete
  9. sy nak jugak adiah aci tak..
    cer akak bagi kat saya,,
    hahahaha..

    ReplyDelete
  10. wahhh saya pun nak juga dpt hadiah dri awak yg tersayang..

    ReplyDelete
  11. sengih sampai ke telinga la lepas tu...ahakz!!

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com