TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Friday, February 10, 2012

Terkejut Dapat Bungkusan Dari Kedah

Tengahari tadi...

Masa tengah nak update pasal Cici dan Tinny tu, tiba-tiba dengar bunyi motor menderum masuk perkarangan rumah. Dalam hati dah dapat mengagak, tu mesti abang posmen. Terus capai tudung dengan kot labuh. Posmen tu mendekat ke depan pintu rumah *dekatnye lahhh =.=*.

"Ye?" sepatah perkataan yang lebih kurang membawa maksud "Ade ape-ape bungkusan ke?"

Abang posmen menunjukkan satu bungkusan sampul surat besar.

"Betul tak nama ni?"

Saya membaca nama pada sampul surat. Eh???

"Aha, betul..." seraya menyambut huluran sampul surat. "Terima kasih."

Bila abang posmen da berlalu pergi, saya kunci semula pintu pagar dan menutup pintu. Jeling-jeling setem, nampak cop Pusat Mel Alor Setar, Kedah, Malaysia. Dalam hati meneka-neka, sape la pengirim bungkusan ni. Takkan t-shirt KBU da siap kot???

Then, saya buka sampul surat tu. Nampak t-shirt labuh muslimah kaler pink. Comel sangat. Tapi saya mana ade tempah t-shirt online. =.=

Saya keluarkan t-shirt, then nampak pulak keychain tu. Keychain Sunah Sakura handmade. Ok, da boleh agak sape bagi. Da hilang rasa blurr dan terkejut. Hee~~~

Pinkishnyewww~~~

Terima kasih awak yang bermurah hati mengirimkan semua ni~ Sayang awak~~~ :)

23 comments:

Rozuan Ismail said...

wah,dapat hadiah.huhu

H.J said...

untung dapat hadiah..hehe

cik maisharah said...

wah..sape kasi nie..bestnye

amal said...

Wahhh , best nyaaaaaaa ! nak jugak :')
Hhehee

cikpjaz said...

wah..untungnye kak sunah..heheh ^^

delarocha said...

untunglaaaaaah

Mira Amirudin said...

wow...untungnya kak sakura kite ni :)

senyumSOYA said...

jeles2..nak jugak ^^ hehee~

shiema sufian said...

lawanyaaaa. syioknya dapat hadiah (:

cahaya wany said...

kita pon sayang awak juga...:)

アヌムちゃん said...

amboihh comeynyaaa
dah la pink..i likeeee

Eera Shera said...

sape bg ni? best la ade yg kasik surprise hehe

Syafiq Ahadin said...

ke-pinky-an... hehe!

JIJI YU said...

hasil tangan tu..haish

Iffah Afeefah said...

erk sape?

alaaa nak tau

Noraim said...

siapakah yg bagi itu? hihi.

Liza @ Adzriel AB said...

comelnya... syukur ada yg sayang

aDisH.sHidA said...

AKAK NAK TEKA BOLEH TAK SAPA KASI....YANG PASTI BUKAN AKAK..TP AKAK TAHU SAPA YANG KASI....SEBAB ORG TU DE TANYA AKAK..HEHEHE...

SO LEPAS NIE BOLEH LA KITA JUMPA EMPUNYA PENGIRIM NYA PLAK

Cik Pulau said...

sy nak jugak adiah aci tak..
cer akak bagi kat saya,,
hahahaha..

tamlegend said...

abg ady kot y bg...

tamlegend said...

abg ady kot y bg...

Tea said...

wahhh saya pun nak juga dpt hadiah dri awak yg tersayang..

AbbotCottage said...

sengih sampai ke telinga la lepas tu...ahakz!!

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.