Terkejut Dapat Bungkusan Dari Kedah

February 10, 2012

Tengahari tadi...

Masa tengah nak update pasal Cici dan Tinny tu, tiba-tiba dengar bunyi motor menderum masuk perkarangan rumah. Dalam hati dah dapat mengagak, tu mesti abang posmen. Terus capai tudung dengan kot labuh. Posmen tu mendekat ke depan pintu rumah *dekatnye lahhh =.=*.

"Ye?" sepatah perkataan yang lebih kurang membawa maksud "Ade ape-ape bungkusan ke?"

Abang posmen menunjukkan satu bungkusan sampul surat besar.

"Betul tak nama ni?"

Saya membaca nama pada sampul surat. Eh???

"Aha, betul..." seraya menyambut huluran sampul surat. "Terima kasih."

Bila abang posmen da berlalu pergi, saya kunci semula pintu pagar dan menutup pintu. Jeling-jeling setem, nampak cop Pusat Mel Alor Setar, Kedah, Malaysia. Dalam hati meneka-neka, sape la pengirim bungkusan ni. Takkan t-shirt KBU da siap kot???

Then, saya buka sampul surat tu. Nampak t-shirt labuh muslimah kaler pink. Comel sangat. Tapi saya mana ade tempah t-shirt online. =.=

Saya keluarkan t-shirt, then nampak pulak keychain tu. Keychain Sunah Sakura handmade. Ok, da boleh agak sape bagi. Da hilang rasa blurr dan terkejut. Hee~~~

Pinkishnyewww~~~

Terima kasih awak yang bermurah hati mengirimkan semua ni~ Sayang awak~~~ :)

You Might Also Like

23 Comments

  1. wah..sape kasi nie..bestnye

    ReplyDelete
  2. Wahhh , best nyaaaaaaa ! nak jugak :')
    Hhehee

    ReplyDelete
  3. wah..untungnye kak sunah..heheh ^^

    ReplyDelete
  4. wow...untungnya kak sakura kite ni :)

    ReplyDelete
  5. lawanyaaaa. syioknya dapat hadiah (:

    ReplyDelete
  6. amboihh comeynyaaa
    dah la pink..i likeeee

    ReplyDelete
  7. sape bg ni? best la ade yg kasik surprise hehe

    ReplyDelete
  8. AKAK NAK TEKA BOLEH TAK SAPA KASI....YANG PASTI BUKAN AKAK..TP AKAK TAHU SAPA YANG KASI....SEBAB ORG TU DE TANYA AKAK..HEHEHE...

    SO LEPAS NIE BOLEH LA KITA JUMPA EMPUNYA PENGIRIM NYA PLAK

    ReplyDelete
  9. sy nak jugak adiah aci tak..
    cer akak bagi kat saya,,
    hahahaha..

    ReplyDelete
  10. wahhh saya pun nak juga dpt hadiah dri awak yg tersayang..

    ReplyDelete
  11. sengih sampai ke telinga la lepas tu...ahakz!!

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com