BLOG ENCIK SUAMI

Monday, March 26, 2012

Dia Happy Hari Ni

Happy Frog by =FriendFrog on deviantART

Hari ni dia happy.

Mood dia happy.

Dia dapat parcel. Parcel dari luar negara. Sampai dekat ofis kolej. Dia bawak terus gi lab. Sampai lab, dia bukak parcel. Dia sangat happy. Sebab dia dapat jersi. Jersi Liverpool dengan Chelsea. Jersi Liverpool kaler merah. Jersi Chelsea kaler hitam. Jersi Chelsea tu cantik. Dia beli online.

Saya tanya dia, harga berapa?

Dia takmo gitau. Then saya cakap, mesti sebab dia takut saya membebel, then dia akan rasa menyesal beli benda tu, dan terfikir-fikir yang dia boleh beli benda lain dengan duit tu. Dia kata, cane tahu ni???

Lorhhh...hari tu kan dia cakap camtu gak bila saya tanya pasal headphone Beats yang dia beli tu. =.=

Dia sengih. "Ha'ah lah..."

Lepas tu kami gelak sama-sama.

Dia happy, saya pun rasa happy jugak. Walaupun sebenarnya saya jeles tengok jersi Chelsea yang cantik ittewww. Tapi dia tak bagi saya amek gambar jersi baru dia. =.=

K, tu saje untuk hari ni. Ni labmate saya yang suh tulis kat blog. Kbai.

Eh, dia perempuan kayy~


P/S: Menaip sambil kesat hidung berair. Ade yang nak tukar hidung dengan saya?


13 comments:

shiema sufian said...

Semoga cepat sembuh ye (: Apepon, Shiema pon suka jersey chelsea. merah gitu (:

shiema sufian said...

Semoga cepat sembuh ye (: Apepon, Shiema pon suka jersey chelsea. merah gitu (:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh dpt jersey....

ok2..dia pompuan.hehehe.adik selesema?mkn madu jgn lupa.

Sari Yusa Ibrahim said...

meh tukar hidung ngan katak kat atas tu, ekekekeke

@YUNID@TI said...

tak mo lah... hehehehe... cecepat sembuh../.

hafiz hafizol said...

Akak sunah suka bebel.. haha.. :P

Iffah Afeefah said...

Wlpon kite kwn

tp ai tak sggup tukar idung ngn yu

haha jersi je ponnnn

Sunah Sakura said...

@shiema sufian

tapi tapi tapi chelsea punya jersi mana ada yang kaler merah... =.=

Anum said...

meh tukar ngan anum
hehe

Noraim said...

perghh dari oversea kot. maunya tak happy. hihi.

ps. semoga cepat sembuh kak sunah. sama laa keadaan kita ni. huhu.

kiera'sakura said...

slalu nya kira bising klu osmate beli brang mahal2 tp bila kena btang idung sendiri, tak leh nk kata apa... hihihihi

FasiHaH SupiaN said...

hahaha comel je kawan angah^^

mas saari said...

bestnya dpt jersi chelsea..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.