Dia Happy Hari Ni

March 26, 2012

Happy Frog by =FriendFrog on deviantART

Hari ni dia happy.

Mood dia happy.

Dia dapat parcel. Parcel dari luar negara. Sampai dekat ofis kolej. Dia bawak terus gi lab. Sampai lab, dia bukak parcel. Dia sangat happy. Sebab dia dapat jersi. Jersi Liverpool dengan Chelsea. Jersi Liverpool kaler merah. Jersi Chelsea kaler hitam. Jersi Chelsea tu cantik. Dia beli online.

Saya tanya dia, harga berapa?

Dia takmo gitau. Then saya cakap, mesti sebab dia takut saya membebel, then dia akan rasa menyesal beli benda tu, dan terfikir-fikir yang dia boleh beli benda lain dengan duit tu. Dia kata, cane tahu ni???

Lorhhh...hari tu kan dia cakap camtu gak bila saya tanya pasal headphone Beats yang dia beli tu. =.=

Dia sengih. "Ha'ah lah..."

Lepas tu kami gelak sama-sama.

Dia happy, saya pun rasa happy jugak. Walaupun sebenarnya saya jeles tengok jersi Chelsea yang cantik ittewww. Tapi dia tak bagi saya amek gambar jersi baru dia. =.=

K, tu saje untuk hari ni. Ni labmate saya yang suh tulis kat blog. Kbai.

Eh, dia perempuan kayy~


P/S: Menaip sambil kesat hidung berair. Ade yang nak tukar hidung dengan saya?

You Might Also Like

13 Comments

  1. Semoga cepat sembuh ye (: Apepon, Shiema pon suka jersey chelsea. merah gitu (:

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh ye (: Apepon, Shiema pon suka jersey chelsea. merah gitu (:

    ReplyDelete
  3. wahh dpt jersey....

    ok2..dia pompuan.hehehe.adik selesema?mkn madu jgn lupa.

    ReplyDelete
  4. meh tukar hidung ngan katak kat atas tu, ekekekeke

    ReplyDelete
  5. tak mo lah... hehehehe... cecepat sembuh../.

    ReplyDelete
  6. Akak sunah suka bebel.. haha.. :P

    ReplyDelete
  7. Wlpon kite kwn

    tp ai tak sggup tukar idung ngn yu

    haha jersi je ponnnn

    ReplyDelete
  8. @shiema sufian

    tapi tapi tapi chelsea punya jersi mana ada yang kaler merah... =.=

    ReplyDelete
  9. perghh dari oversea kot. maunya tak happy. hihi.

    ps. semoga cepat sembuh kak sunah. sama laa keadaan kita ni. huhu.

    ReplyDelete
  10. slalu nya kira bising klu osmate beli brang mahal2 tp bila kena btang idung sendiri, tak leh nk kata apa... hihihihi

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com