Monday, March 26, 2012

Dia Happy Hari Ni

Happy Frog by =FriendFrog on deviantART

Hari ni dia happy.

Mood dia happy.

Dia dapat parcel. Parcel dari luar negara. Sampai dekat ofis kolej. Dia bawak terus gi lab. Sampai lab, dia bukak parcel. Dia sangat happy. Sebab dia dapat jersi. Jersi Liverpool dengan Chelsea. Jersi Liverpool kaler merah. Jersi Chelsea kaler hitam. Jersi Chelsea tu cantik. Dia beli online.

Saya tanya dia, harga berapa?

Dia takmo gitau. Then saya cakap, mesti sebab dia takut saya membebel, then dia akan rasa menyesal beli benda tu, dan terfikir-fikir yang dia boleh beli benda lain dengan duit tu. Dia kata, cane tahu ni???

Lorhhh...hari tu kan dia cakap camtu gak bila saya tanya pasal headphone Beats yang dia beli tu. =.=

Dia sengih. "Ha'ah lah..."

Lepas tu kami gelak sama-sama.

Dia happy, saya pun rasa happy jugak. Walaupun sebenarnya saya jeles tengok jersi Chelsea yang cantik ittewww. Tapi dia tak bagi saya amek gambar jersi baru dia. =.=

K, tu saje untuk hari ni. Ni labmate saya yang suh tulis kat blog. Kbai.

Eh, dia perempuan kayy~


P/S: Menaip sambil kesat hidung berair. Ade yang nak tukar hidung dengan saya?

13 comments:
Write Comments
  1. Semoga cepat sembuh ye (: Apepon, Shiema pon suka jersey chelsea. merah gitu (:

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh ye (: Apepon, Shiema pon suka jersey chelsea. merah gitu (:

    ReplyDelete
  3. wahh dpt jersey....

    ok2..dia pompuan.hehehe.adik selesema?mkn madu jgn lupa.

    ReplyDelete
  4. meh tukar hidung ngan katak kat atas tu, ekekekeke

    ReplyDelete
  5. tak mo lah... hehehehe... cecepat sembuh../.

    ReplyDelete
  6. Akak sunah suka bebel.. haha.. :P

    ReplyDelete
  7. Wlpon kite kwn

    tp ai tak sggup tukar idung ngn yu

    haha jersi je ponnnn

    ReplyDelete
  8. @shiema sufian

    tapi tapi tapi chelsea punya jersi mana ada yang kaler merah... =.=

    ReplyDelete
  9. perghh dari oversea kot. maunya tak happy. hihi.

    ps. semoga cepat sembuh kak sunah. sama laa keadaan kita ni. huhu.

    ReplyDelete
  10. slalu nya kira bising klu osmate beli brang mahal2 tp bila kena btang idung sendiri, tak leh nk kata apa... hihihihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com