BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, March 24, 2012

Nak Baucar Buku RM 5,300???

PTS di PBAKL 2012

Saya pasti, da ramai yang kenal penerbit PTS melalui buku-buku yang diorang terbitkan, kan? PTS akan buka booth di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur pada 27 April hingga 6 Mei 2012~

Untuk PBAKL kali ni, PTS ade buat satu program Hebah dan Menang, di mana hadiah yang diberikan kepada pemenang adalah baucar buku berjumlah RM5,300!!! Banyak tuuu yang boleh dibeli~~~

Berminat? Ape lagi, klik SINI untuk maklumat lanjut macam mana nak menang~~~

Mana yang da habis baucar buku 1 Malaysia mahupun yang tak dapat baucar tu, jom hebah ramai-ramai~


9 comments:

FasiHaH SupiaN said...

angah...nanti kalau nak turun roger2 lah ^^

Ini Kisah Tia said...

banyak tuuuu :)

lieynanilaz said...

woho...ada lagi pameran..kalau tarikh tu berada di KL..insyaallah.

sea_lavender said...

terbaca iklan ni juga pd seorang blogger.. best tapi budget tk de nie~~heee nk tgk la bauncer tu cm ne~~

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bauchar no longer valid waktu ni..huhu

ada duit lebih bleh la g tgk :)

Iffah Afeefah said...

Adek ai da abiskan dlm mse shari

Kalamhati said...

wah!manyak tuuu..best klu dpt ni..leh tambah koleksi buku..hehe

Santri T.P.I.N.I said...

tq for this info...

mas saari said...

menarik ni..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.