TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Tuesday, March 27, 2012

Terima Kasih PTS Untuk Baucar RM50

Masa tengah tunggu Ayam Goreng ala Pattaya kat dapur, jenguk-jenguk Facebook kejap. Ade komen dari Nrsyikin Tahir pada salah satu link kat wall Facebook. Klik lelaju sebab nampak ayat "tahniah Sunnah Mohammad sebab menang baucer RM50..."

Hoh?? Menang ke? Tak dapat pun sms atau email dari pihak PTS seperti yang dikata. Lepas tu gi web PTS, carik kot-kot ada berita terkini tentang Hebah dan Menang tu. Ha, nampak satu berita tajuk camni --> Keputusan ‘Hebah & Menang PBAKL 2012’ Minggu Pertama 19 – 25 Mac 2012. Klik lelaju link tersebut. Nampak la ayat macam kat bawah ni...

Kempen 'Hebah & Menang' sudah pun bermula 19 Mac yang lalu. Kempen ini bertujuan bagi memeriahkan Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2012 --- OK, SKIP...scroll bawah-bawah...

Seperti yang dijanjikan berikut adalah senarai penerima baucar berjumlah RM50.

Lyssa Faizureen (IC: 92xxxx-xx-xx42)
Sunah Mohammad (IC: 87xxxx-xx-xx16)
Najwan Shaharum (IC: 92xxxx-xx-xx59)
Khairi Omar (IC: 90xxxx-xx-xx57)
Nur Sakinah (IC: 90xxxx-xx-xx94)
Mohd Shafeq Feq (IC: 91xxxx-xx-xx31)
Najieha Taufik (IC: 93xxxx-xx-xx42)
Hazwan Mujahid (IC: 89xxxx-xx-xx11)
Azrinah Al-Fateh (IC:91xxxx-xx-xx20)
Naim Mahadi (IC: 92xxxx-xx-xx49)

Gulpp! Macam tak percaya pulak. Alhamdulillah... Terima kasih PTS untuk baucar RM50 ni. Tahniah gak kat pemenang yang lain, terutama adik Lyssa Faizureen yang amat dikenali sebagai rakan blogger...haha~ Terima kasih jugak Papa Ben dengan Pak Cik Mat yang tolong share link saya kat page FB dan entri blog. Terima kasih gak kepada empunya-empunya wall FB yang saya spam dengan link saya...=.=

Terima kasih semua yang sudi klik link Hebah & Menang PTS.

Yang lain, tak nak join ke? Ade banyak minggu lagiii~

Meh la join! Klik SINI untuk join kayyy~

15 comments:

aDisH.sHidA said...

tahniah sunah.....

Cik Sara said...

Baru tahu.. baru nak hebahkan..hohoho..

Tahniah sis!

najwa's said...

wah, best! tahniah :D

maszull said...

assalamualaikum sunah....tahniah2 sunah...:)

Mat Jepa said...

owh, taun 87 paling tua :)

Anum said...

tahniah

kura said...

wah. dpt boucer. seronok la tu yee. hehhe

Lyssa Faizureen said...

Waahhh . Wahhh . Amboihh . TAHNIAH jugakk . boleh lah ketemu nanti kat pesta buku tuu . hehe :)

FasiHaH SupiaN said...

bestnyaaaa

Iffah Afeefah said...

Hehe amboi blanje

Xsmpt nk join pon

Liza @ Adzriel AB said...

syukur rezeki Allah beri. kak liza tumpang gembira.. tersenyum ni. aiiiihhh... muda bebeno lagi sunah. beza 14 tahun dgn kak liza.

mas saari said...

bestnya! boleh beli buku..

Noraim said...

rezeki akak kot. huhu. nnti blh lah belanja ye. hihi.

ps. kenapa akak nak nanges?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

alaaa ruginya tak join :D

Hafizah Zainal Abidin said...

awak..share la ckit kat kitaorang..awak dapat brape klik..plezz ?

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.