Tuesday, March 27, 2012

Terima Kasih PTS Untuk Baucar RM50

Masa tengah tunggu Ayam Goreng ala Pattaya kat dapur, jenguk-jenguk Facebook kejap. Ade komen dari Nrsyikin Tahir pada salah satu link kat wall Facebook. Klik lelaju sebab nampak ayat "tahniah Sunnah Mohammad sebab menang baucer RM50..."

Hoh?? Menang ke? Tak dapat pun sms atau email dari pihak PTS seperti yang dikata. Lepas tu gi web PTS, carik kot-kot ada berita terkini tentang Hebah dan Menang tu. Ha, nampak satu berita tajuk camni --> Keputusan ‘Hebah & Menang PBAKL 2012’ Minggu Pertama 19 – 25 Mac 2012. Klik lelaju link tersebut. Nampak la ayat macam kat bawah ni...

Kempen 'Hebah & Menang' sudah pun bermula 19 Mac yang lalu. Kempen ini bertujuan bagi memeriahkan Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2012 --- OK, SKIP...scroll bawah-bawah...

Seperti yang dijanjikan berikut adalah senarai penerima baucar berjumlah RM50.

Lyssa Faizureen (IC: 92xxxx-xx-xx42)
Sunah Mohammad (IC: 87xxxx-xx-xx16)
Najwan Shaharum (IC: 92xxxx-xx-xx59)
Khairi Omar (IC: 90xxxx-xx-xx57)
Nur Sakinah (IC: 90xxxx-xx-xx94)
Mohd Shafeq Feq (IC: 91xxxx-xx-xx31)
Najieha Taufik (IC: 93xxxx-xx-xx42)
Hazwan Mujahid (IC: 89xxxx-xx-xx11)
Azrinah Al-Fateh (IC:91xxxx-xx-xx20)
Naim Mahadi (IC: 92xxxx-xx-xx49)

Gulpp! Macam tak percaya pulak. Alhamdulillah... Terima kasih PTS untuk baucar RM50 ni. Tahniah gak kat pemenang yang lain, terutama adik Lyssa Faizureen yang amat dikenali sebagai rakan blogger...haha~ Terima kasih jugak Papa Ben dengan Pak Cik Mat yang tolong share link saya kat page FB dan entri blog. Terima kasih gak kepada empunya-empunya wall FB yang saya spam dengan link saya...=.=

Terima kasih semua yang sudi klik link Hebah & Menang PTS.

Yang lain, tak nak join ke? Ade banyak minggu lagiii~

Meh la join! Klik SINI untuk join kayyy~

15 comments:
Write Comments
  1. Baru tahu.. baru nak hebahkan..hohoho..

    Tahniah sis!

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum sunah....tahniah2 sunah...:)

    ReplyDelete
  3. wah. dpt boucer. seronok la tu yee. hehhe

    ReplyDelete
  4. Waahhh . Wahhh . Amboihh . TAHNIAH jugakk . boleh lah ketemu nanti kat pesta buku tuu . hehe :)

    ReplyDelete
  5. Hehe amboi blanje

    Xsmpt nk join pon

    ReplyDelete
  6. syukur rezeki Allah beri. kak liza tumpang gembira.. tersenyum ni. aiiiihhh... muda bebeno lagi sunah. beza 14 tahun dgn kak liza.

    ReplyDelete
  7. rezeki akak kot. huhu. nnti blh lah belanja ye. hihi.

    ps. kenapa akak nak nanges?

    ReplyDelete
  8. awak..share la ckit kat kitaorang..awak dapat brape klik..plezz ?

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com