BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 21, 2012

Wordless Wednesday #51: Rasanya, Ke Mana Patut Dia Melangkah?



15 comments:

Adam Zulhilmi said...

omg sejarah A -.-'

Anum said...

ke menara gading la :)

HasrulHassan [HH] said...

Ambik bidang pengurusan ... :) USM ada tawarkan tempat ...

JIJI YU said...

akademi fantasia dah takder..so kurang la satu arah tujuan bebudak spm...

result engko ni kaan..ahaha..maknanya aku lagi pandai dari engko la ni eh

ariana said...

Alhamdulillah.bnyk peluang skrg..kalau blh pilih lh bidang yg diminati dan bersesuaian dgn diri..akak jg tgh menunggu result ank ni..huhu

Sunah Sakura said...

@HasrulHassan [HH]

pengurusan ye? dia minat ICT katanya..tapi nak amek asasi or matrix dulu..cuma, ntuk dia dapat aliran sains hayat tu macam kurang sikit la kan..

Sunah Sakura said...

@JIJI YU

hagak2 la weh...tengok tu SPM tahun berapa tu...aigooo... =.=

maszull said...

assalamualaikum sunah...tahniah yer buat adik sunah kerana telah berjaya dgn cemerlang dlm peperiksaan SPM...:)

aDisH.sHidA said...

tahniah.....

sunah try pm abg eq...tanya pendapat dia semalam akak de nampak status abg eq...sapa2 nak tanya pendapat dia inbox beliau

mas saari said...

result adik sunah ke?
not bad! pendapat akak ikut minat dia..

kiera'sakura said...

Alhamdulilah tgk result die nie.. ikut minat tp tgk jugak arah tuju minat die tue akan dtg byk cabaran berebut kerja tue dgn org lain ke x..

Syira Qahira said...

salam...


carilah yang terbaik ;)

Cik Bambam said...

masuk matrix la.. ape lagi..asasi ker.. ehhehe

FasiHaH SupiaN said...

ICT mungkin?

Iffah Afeefah said...

kalau ai baik amik pendidikan

haha

#mentangdahnakjadicikgu

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.