BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, April 17, 2012

Hobi Baru Cici


Hobi baru Cici adalah...

Nampak tu, dia buat ape dengan bebi froggy???

Tak nampak?

Gelap sangat kan...

Bese la, kamera henset murah...

Meh tengok yang jelas sikit...


Nampak?

Tak nampak gak eh?

Ok, ok...

Kita bukak lampu dulu...


Haaa... Kali ni nampak??

Budak ni akhir-akhir ni duk berebut nak masuk selimut...

Bila kita nak tido je, tebar selimut, lelaju dia masuk dalam selimut! =.=


9 comments:

Rozuan Ismail said...

penat kot.tapi keje apa je yg die wat.huhu

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bestnye ada kucing :)

mas saari said...

syok sikit dok bawah selimut tu...hehehee

lavenderlover said...

alolo..kiutnyer..kalau nadia dah lm join sekali masuk bwh selimut..=)

Papa-NtiQ said...

so cute!

aDisH.sHidA said...

froggy mcm jeling2 je dengan cici

kiera'sakura said...

dia nk bermanja la tue xnk jaga pagar lagi...hihihi

maszull said...

assalamualaikum sunah...cici suka dok dlm selimut tu yer seronok dp tidur ngan sunah agaknya..:)

Niena Pengembara Ilahi said...

ewahhh.tido dlm celimut ye dye

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.