Mulan... Bukan Mulan Jameela

Mulan
Nama dia Mulan...

Daripada Nomi kepada Memey kepada Meme kepada Sazzy kepada Memey balik dan kemudian kepada Mulan. Ada jugak cadangan lain sebagai Mac dan Mercury. Hamboi... Rasanya tu lagi takleh blah... Bergulung lidah nak panggil Mercuryyyyyy~ Hahaha~ Housemates pilih nama Mulan... Sebab dia bulat macam Bulan. Eh, de kaitan ke dengan Mulan? Err... Mulan ni garang sangat. Tak sesopan Tinny dulu. Sangat-sangat garang dengan Chiko. Menderam dengan lawan vokal je kerjanya. =.=

Sebenarnya Mulan ni dapat dari rumah orang masa program pagi tadi. Tuan dia da tak larat nak jaga. Ada tiga ekor semuanya tambah seekor ibu kucing. Tuan dia nak bagi semua, tapi saya amek satu je. Ingat nak amek sekali dengan yang jantan lagi sekor, tapi kesian lak yang sekor lagi kena tinggal kang. So, amek je la Mulan, betina lagi. Bulu dia kembang sikit macam Tinny, tapi pattern Classic Tabby. Mata dia masih biru sikit. Da besar kang mungkin hilang kaler biru tu. 

Classic Tabby Cat
Nanti da besar, Mulan jadi camni tak ek???


P/S: Tak sukanya dashboard baru blogger. Asyik-asyik kena tukar balik ke old interface, jenuh nak tukar dah. Terpaksa la guna jugak yang baru ni. =.= Eh, tapi macam laju lak dia loading dashboard.

Post a Comment

15 Comments

  1. mulan2!
    aihhh
    somei betoi
    kekeke

    kasi die mok2 taw kak
    kekkekek :))

    ReplyDelete
  2. pergh! mmg awesome kucen tu kalo besar nnt jd mcm tu..

    nk tempah.. haha..

    ReplyDelete
  3. meow2...kucing rupanya...
    http://zubir5588.blogspot.com/2012/04/hiburan-gambar-bogel-rihanna-bercuti-di.html

    ReplyDelete
  4. salam


    kucing takpernah buat dosa...lebih kuran gbegitulah iklan dalam tv, kagum dgn org y suka kucing,

    ReplyDelete
  5. Mulan la pulqk

    sbb ai bace blog yu kn

    ritu ai kne observe muzik. Ai pon gne puppet menatang ape ntah

    nme die ai kasi chiko

    lawak je. Pengaruh kucing yu la ni

    ReplyDelete
  6. oh mulaaaaaaaaaaaaaaan..comey nyer..

    tapi time dia besar tu takut lak akak hehehe...


    erm akak dah serasi dengan dashboard baru..sebab akak tukar sendiri sebelum ia bertukar hehehe

    ReplyDelete
  7. comel je nama... ahakss..
    akakkk... rindunya...^^,

    ReplyDelete
  8. klu sebut mercuryyyy pn best gak kak..hihihih

    ReplyDelete
  9. akak ni mmg pencinta kucing eh?

    ReplyDelete
  10. suka nama dia, comel je!

    akak dah lama guna interface baru tu, ok je...hehehee

    ReplyDelete
  11. wah, subhanallah comelnya!
    dah lama xjaga kucing comei2.

    ReplyDelete
  12. alolo..Mulan ek!
    Mulan baik-baik ye, biar berjurus mcm auntie Sun.. ^_^
    Sun, dia ok x dgn suasana baru? rindu mummy dia tak?

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com