BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, May 3, 2012

Macam Manalah Agaknya...



Bersyukurlah... Kerana kamu masih mampu mencurahkan idea dalam penulisan...


12 comments:

Anum said...

sama-sama kita bersyukur

Snazzy Naz said...

sentiasa bersyukur dengan apa yg ada sekarang, nikmat ni mmg Allah bole bila2 masa jer nak tarik. terkilan klu de yg ada kebolehan, tp tak gunakan dengan cara yg baik.

Iffah Afeefah said...

Yu sedihnye bace

ai pon sme cm hilal.


Kne sedie dr skng hurmmm

Cik Pulau said...

syukur Alhamdulillah..^^

kura said...

yee. sy pun sentiasa bersyukur. hehehh

Shiema Sufian said...

Alhamdulillah, masih mampu berfikir mencari idea. InsyaAllah bila tidak ujub dan takkabur dengan permberian nikmatNya, malah sentiasa bersyukur Dia tidak akan tarik kembali nikmat tersebut

leyzajamil said...

perkongsian rasa hati yg sgt menyentuh perasaan..

Rozuan Ismail said...

sebab itulah jgn takabbur jika kita punya kelebihan

Mat Gebu said...

Biar lah ikhlas, walaupun ke ikhlasan itu hak mutlak Allah swt untuk menentukannya...kita sekadar berusaha sedaya yang termampu...

maszull said...

assalamualaikum sunah...marilah kia sama2 bersyukur...:)

Solihin Zubir said...

Alhamdulillah.. masih ada idea utk menulis walaupun agak sibuk dan mungkin agak malas sedikit.. hehe..

aimie amalina said...

=)

apa yg pasti..
apa yg dberi
apa yg ditarik
pasti baiknyaaa utk kita semata2..

insyaAllah..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.