Untuk Hang

May 22, 2012

Beb, hari ni umur hang da 26 ek?

Walopun, da wish by SMS tadi, tapi nak wat entri jugak lah sebab tengok diorang buat entri. Hahaha~

Em em em... Boss takkan lupa kot sampai bila-bila, macam mana kenal dengan hang. Sebermula dimasukkan ke dalam group blogger yang tak asing lagi tu, then borak-borak kat situ sampai tersentap lalu ada orang tu termerajuk sampai buat entri sentap (kan da kata, macam gegirl, sensitipppp noooo), then bermaaf-maafan lalu menjadi antara sahabat terbaik sampai sekarang ni dan insya'Allah moga sampai bila-bila.

Tak sangka kan? Allah Maha Indah menyusun semuanya jadi indah-indah. :)

Buat manusia bernama Nadzri yang da semakin meningkat dewasa hari ni, Selamat Hari Kelahiran. Moga sisa umur yang semakin berkurang kat dunia, menjadikan hang lebih dekat kepada Allah, insya'Allah. 

Cepat-cepat lerr bagi kad wangi, tak sabar dah ni. :p

You Might Also Like

6 Comments

  1. Amin.. eh apsal tajuk entry kita bertiga mcm nk sama je nie? kihkihkih... :p

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir to nazri...:)

    ReplyDelete
  3. oo. selamat hari lahir juga kpd beliau :)

    ReplyDelete
  4. haha bru nak tegur kak ipar

    same

    untuk nadzri
    untuk dia
    untuk hang

    berjanji ke ape kite ni?

    psssttt ai da tak ingt cmne kenal yu ngn nadh haha

    ReplyDelete
  5. owh boss. tengkiu. huu terharu la camni. eheheh :D

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum sunah....selamat hari lahir buat Nadzri yer...:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com