BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, May 22, 2012

Untuk Hang

Beb, hari ni umur hang da 26 ek?

Walopun, da wish by SMS tadi, tapi nak wat entri jugak lah sebab tengok diorang buat entri. Hahaha~

Em em em... Boss takkan lupa kot sampai bila-bila, macam mana kenal dengan hang. Sebermula dimasukkan ke dalam group blogger yang tak asing lagi tu, then borak-borak kat situ sampai tersentap lalu ada orang tu termerajuk sampai buat entri sentap (kan da kata, macam gegirl, sensitipppp noooo), then bermaaf-maafan lalu menjadi antara sahabat terbaik sampai sekarang ni dan insya'Allah moga sampai bila-bila.

Tak sangka kan? Allah Maha Indah menyusun semuanya jadi indah-indah. :)

Buat manusia bernama Nadzri yang da semakin meningkat dewasa hari ni, Selamat Hari Kelahiran. Moga sisa umur yang semakin berkurang kat dunia, menjadikan hang lebih dekat kepada Allah, insya'Allah. 

Cepat-cepat lerr bagi kad wangi, tak sabar dah ni. :p


6 comments:

kiera'sakura said...

Amin.. eh apsal tajuk entry kita bertiga mcm nk sama je nie? kihkihkih... :p

lieynanilaz said...

selamat hari lahir to nazri...:)

kura said...

oo. selamat hari lahir juga kpd beliau :)

Iffah Afeefah said...

haha bru nak tegur kak ipar

same

untuk nadzri
untuk dia
untuk hang

berjanji ke ape kite ni?

psssttt ai da tak ingt cmne kenal yu ngn nadh haha

fRaMe+LenSeS said...

owh boss. tengkiu. huu terharu la camni. eheheh :D

maszull said...

assalamualaikum sunah....selamat hari lahir buat Nadzri yer...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.