Gambar Ni Comel Kannnn???

Erm...

Sempena Beauty Cutie Contest anjuran Hijabsufi hari tu, ade sorang sahabat saya yang join pertandingan ni bersama anak kesayangan beliau yang comel ittewww. Gambar yang dia hantar untuk pertandingan tu adalah seperti kat bawah ni.


Masa ni anak beliau yang bernama Zafirah tu kecik lagi, sekarang da besar sikit. Kecik-kecik tomey da pakai hijab, comel kan??? Kalau sesape rasa setuju yang gambar ni comel, moh lerr kita klik Like reramai gambar ni kat SINI. Jap jekkk. Boleh kan??

Terima kasih kepada yang dah klik Like. ^_^


P/S: Guruh berdentum kat luar...

9 comments:

  1. mcm mia sara pulak..

    nak chop budak tu bleh x?

    persedian 20tahun akan datang.. ;-p

    ReplyDelete
  2. bagus didik kecik2 lagi pakai hijab :)

    ReplyDelete
  3. kecik2 dah ajar pkai tudung... comel!

    ReplyDelete
  4. Laaa si Ojie ni kawan sekolah teknik saya theee... kengkadng turun Taiping ikut dia taim cuti sekolah hehe!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sunah...bagus nyer kecik2 dah belajar memakai tudungkan...:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.