Gambar Ni Comel Kannnn??? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Wednesday, June 27, 2012

Gambar Ni Comel Kannnn???

Erm...

Sempena Beauty Cutie Contest anjuran Hijabsufi hari tu, ade sorang sahabat saya yang join pertandingan ni bersama anak kesayangan beliau yang comel ittewww. Gambar yang dia hantar untuk pertandingan tu adalah seperti kat bawah ni.


Masa ni anak beliau yang bernama Zafirah tu kecik lagi, sekarang da besar sikit. Kecik-kecik tomey da pakai hijab, comel kan??? Kalau sesape rasa setuju yang gambar ni comel, moh lerr kita klik Like reramai gambar ni kat SINI. Jap jekkk. Boleh kan??

Terima kasih kepada yang dah klik Like. ^_^


P/S: Guruh berdentum kat luar...

9 comments:

  1. mcm mia sara pulak..

    nak chop budak tu bleh x?

    persedian 20tahun akan datang.. ;-p

    ReplyDelete
  2. bagus didik kecik2 lagi pakai hijab :)

    ReplyDelete
  3. kecik2 dah ajar pkai tudung... comel!

    ReplyDelete
  4. Laaa si Ojie ni kawan sekolah teknik saya theee... kengkadng turun Taiping ikut dia taim cuti sekolah hehe!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sunah...bagus nyer kecik2 dah belajar memakai tudungkan...:)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad