BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, June 28, 2012

Kenal Abu Bakar Syed Iskandar?


Abu Bakar dilaporkan hilang di sekitar Taman Sri Putri, Skudai, Johor. Mohon bantuan semua untuk sebarkan. Moga Allah pertemukan Abu Bakar semula dengan keluarganya.


10 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

aduh! Hancurnya hati seorang ibu, moga segera ditemui, Aminnn.

Marina said...

harap keluarga abu bakar tabah menghadapi dugaan ni...

maszull said...

assalamualaikum sunah...sedihnya nape jadi mcm ni moga dipertemukn semula ..:(

g4m3m4l4y4 said...

camne la bole hilang -.-"

ROSNAJIHAH said...

salam..thanks awak sebab sudi follow blog sy..tapi atas sebab yang tak dapat di elakkan, sy terpaksa menukar link blog saya..
mohon maaf atas kesulitan..

http://www.rosnajihahahmad.blogspot.com.

keep in touch sahabat blogger..

Asyiqin Haulisah said...

alahai sedihnya. mohon dipertemukan kembali.

Iffah Afeefah said...

hurm harap die baik2 je

Novelgurl said...

aamiin.Semoga selamatlh dia hendknya.InsyaAllah

Romeo Laut said...

Seorang lagi hilang. Ramai sangat budak sekolah hilang ni... Risau pun ada..

Che Rosliza Che mat said...

Mesti ibu itu menanggis bagai nak gila anaknya hilang...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.