BLOG ENCIK SUAMI

Monday, July 30, 2012

Alhamdulillah... 25 Tahun Sudah


Alhamdulillah...

Allah bagi 25 tahun sudah.

Berapa lama lagi yang tinggal, hanya Allah yang tahu.

Moga Allah ampuni dosa-dosa saya yang lalu dan berkati sisa usia saya di dunia.

Terima kasih kepada semua yang turut sama mendoakan.

Salam hari lahir juga buat kembar-kembar blogger berlainan tahun...



P/S: Terima kasih kepada IR dan Pakcu yang berjaya capture gambar kat atas. :)


27 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Slmt hr lhr boss. ;)
Moga pjg umo, mrh rzki, sukses dnia akhrt.
Moga stiasa dlm rahmat, lindungan n barokah.
Jd ank solehah tau. Moga stiasa dpt y tbaik dlm.dnia.

Pakcu Sofi said...

Hehe..sama-sama kak :) semoga dipermudahkan segala urusan pada tahun mendatang



pssssstt...dah 25..bila nak jadi jiran ni? :p

ir prof dr alia rosli said...

kak sunah.. selamat ulang tahun kelahiran bersama dengan mereka..

Citarasa Rinduan said...

Dik.. Moga ceria selalu..


Hb

GBM said...

Selamat ulangtahun kelahiran yang ke-25 kak sunah. Semoga terus berjaya dunia dan akhirat.. Ameen~ =)

JIJI YU said...

eid milda saeid

hazanis said...

selamat hari lahir awak..:)

cimöt said...

sanah helwah ya ukhti...

Anonymous said...

SELAMAT HARI LAHIR KAK..semoga temui kebahagian yang dicari selama ini..

achie

Fizah Ibrahim said...

Selamat hari lahir, semoga selalu dlm rahmat n lindunganNya =)

Cik Pulau said...

happy birthday jugak kembar..
moga Allah sentiasa merahmati kita semua..
psstt... cantik pulakk rasa gambor tu... hahaha....

Wan Ahmad Izudean said...

selamat hari lahir. may Allah bless you :D

good luck akak

lavenderlover said...

selamat hari lahir =)
Allah bless..

Iffah Afeefah said...

Slmt hr lahor yu

maaf kdt xde nk wish kt hp hehe

qasehraihan said...

selamat hari lahir sunnah..
moga dengan umur baru makin dilimpahi rezeki..amin

gadis melayu said...

selamat hari lahir kak sunah.. thn nie x dpt bwat GA mcm dlu.. masing2 busy dgn komitmen masing2.. apapown atia rindu saat2 tue..^_^

Sis Lin said...

Selamat Hari Jadi Sunah..
Moga senantiasa diberkati dunia akhirat..
Aamiinnnn...

Iam Yanty said...

Selamat Hari Jadi !

Cik Asma BLuppy said...

SELAMAT HARI LAHIR...
semoga terus diberkati ALLAH..;)

fazitaismail said...

selamat hari lahir..semoga berbahagia dunia akhirat..)

kiera'sakura said...

Assalamualaikum.. selamat hari lahir.. moga tiap denyut nadi mendapat keberkatan dan dipermudahkan segala urusan Amin

nak wish lagi sekali versi tak typo.. hihihi :p

nabila azmi said...

slmt hri lhir=)=)=)

Eera Shera said...

happy birthday kak sunah..moga dirahmati Allah selalu..eh kebetulan pulak no tu ek

Kalamhati said...

Sanah helwah ukhti..Barokallahu fiiki!Mmuah..=)

maszull said...

assalamualaikum sunah...selamat hari lahir yer sunah n sori lambat wish ni...

moga sentiasa didalam perlindungan Allah selalu...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/08/hepi-belated-day-buat-blogger-sunah.html

Tentang Kita said...

selamat hari lahir...semoga pjg umur, murah rezeki...amin

mas saari said...

happy birthday sunah!!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.