Dapat Benda Pink - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Monday, July 30, 2012

Dapat Benda Pink


Alhamdulillah.

Terima kasih kepada beliau untuk benda pink itu~ Belum habis explore lagi~ ^_^

Lepas ni boleh la amek gambo masak-masak macam dulu-dulu lagi~ Hehehe...

Terima kasih sekali lagi~

Moga Allah permudahkan urusan beliau~ Ameen... :)

17 comments:

  1. sape la bg tu. untung la..slmt berpuasa kak sunah ;)

    ReplyDelete
  2. huwaaaaa
    untungnyeee..sapee la yg bagi tu kak sunah..heeeee

    ReplyDelete
  3. Nak juga... Tumpang happy. Thank bt pberi

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sunah...seronoknya ada orang yg bagi...:)

    ReplyDelete
  5. nak jugak, siapa lah yg pemurah & baik hati itu kan? mesti ada kena mengena dgn jiwa ni.... ehem ehem

    ReplyDelete
  6. macam saya punya la..pink gituuu..:)

    ReplyDelete
  7. Amin.. hihihi.. same kaler la camera kita kak.. :p

    ReplyDelete
  8. pinjam boley? awin ade kamera mcm mana pun, tetap failed amik gambo...hhahahaha..

    ReplyDelete
  9. wish to buy 1 too..ade camera hp je skrg...selepas kamera kena curi.....

    ReplyDelete
  10. wauuu pink tu yang tak tahan tuh! Cepatlah donlod gambar! Heheee.. *overexcited*
    My latest Entry :)
    JJCM: Day 9 Ramadhan 1433

    JJCM: Day 8 Ramadhan 1433

    JJCM: Day 7 Ramadhan 1433

    ReplyDelete
  11. wahhhh besnye ade ORANG bagi!!!
    ehem ehemmm~ =P










    Luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  12. Comel!Saya punye warna kelabu je..hukhuk..
    Apepun selamat brpuasa.. ^_^

    ReplyDelete
  13. waaaaaaaaaah pink gtu..baru semalam akak terpikir..sunah ambik gambar jejari coklat guna apa..

    ada x sesapa nak hadiahkan akak wana merah hehee

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad