BLOG ENCIK SUAMI

Monday, July 30, 2012

Dapat Benda Pink


Alhamdulillah.

Terima kasih kepada beliau untuk benda pink itu~ Belum habis explore lagi~ ^_^

Lepas ni boleh la amek gambo masak-masak macam dulu-dulu lagi~ Hehehe...

Terima kasih sekali lagi~

Moga Allah permudahkan urusan beliau~ Ameen... :)


17 comments:

Iffah Afeefah said...

Siapa y bgi? Musykil

Eera Shera said...

sape la bg tu. untung la..slmt berpuasa kak sunah ;)

aimie amalina said...

huwaaaaa
untungnyeee..sapee la yg bagi tu kak sunah..heeeee

Citarasa Rinduan said...

Nak juga... Tumpang happy. Thank bt pberi

@YUNID@TI said...

untung le... seronok nya....

maszull said...

assalamualaikum sunah...seronoknya ada orang yg bagi...:)

IBU GEBU said...

nak jugak, siapa lah yg pemurah & baik hati itu kan? mesti ada kena mengena dgn jiwa ni.... ehem ehem

nur anis said...

macam saya punya la..pink gituuu..:)

kiera'sakura said...

Amin.. hihihi.. same kaler la camera kita kak.. :p

Mrs. Abi said...

pinjam boley? awin ade kamera mcm mana pun, tetap failed amik gambo...hhahahaha..

FasiHaH SupiaN said...

wish to buy 1 too..ade camera hp je skrg...selepas kamera kena curi.....

FARAH deeb said...

wauuu pink tu yang tak tahan tuh! Cepatlah donlod gambar! Heheee.. *overexcited*
My latest Entry :)
JJCM: Day 9 Ramadhan 1433

JJCM: Day 8 Ramadhan 1433

JJCM: Day 7 Ramadhan 1433

bersama kak Es said...

ehemmmm..ehemmm

so pinky :)

anamizu kaito said...

wahhhh besnye ade ORANG bagi!!!
ehem ehemmm~ =P










Luv,
cik ana

ana fatihah said...

Comel!Saya punye warna kelabu je..hukhuk..
Apepun selamat brpuasa.. ^_^

Eca Dwinky Asha said...

wahhh..org bagi eh..bestnya ;)

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaah pink gtu..baru semalam akak terpikir..sunah ambik gambar jejari coklat guna apa..

ada x sesapa nak hadiahkan akak wana merah hehee

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.