Handphone Saya Telah Dicuri

July 08, 2012

Tak tau nak gambarkan perasaan macam mana sekarang ni.

Macam tau-tau aje, semalam saya buat proses mengemaskini memory card henset, transfer gambar-gambar dalam tu ke dalam laptop.

Dan hari ni, petang tadi lepas Asar, telefon bimbit saya dah bukan jadi milik saya lagi. Buat masa ni, nombor saya tak dapat dihubungi.

Untuk pengetahuan semua jugak, kalo kat rumah, saya tak dapat bukak Facebook melalui netbook untuk maklumkan pada semua kawan-kawan tentang kehilangan henset ni. Sangat-sangat menyedihkan. Maka, mohon sebarkan.

Sekian terima kasih.


P/S: Henset lagi dua orang kawan pun sama-sama dicuri. Dan...orang tu turut mencuri benda lain dari saya. Moga Allah bagi hidayah pada dia.

You Might Also Like

17 Comments

  1. kesiannya... jahat btl si pencuri tu...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

    ReplyDelete
  2. Huhu...byk2 bersabar sunah., lepas ni kena lebih berhati2 ok...

    ReplyDelete
  3. ya allah,
    sabarlah akak eh !
    mesti ada hikmah disebaliknya.

    moga dia mendapat hidayah daripadanya .

    ReplyDelete
  4. takziah ye awak.. mari kita doakan sama-sama supaya Allah jumpakan, atau kalau memang Dia nk ambil balik dr awak, dia gantikan dgn yg lebih baik...

    ReplyDelete
  5. la hai...kesiannya...sti rasa frust giler kan? sabar la ye..

    http://skuterlady.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. sabar k..dugaan..bukan rezeki awk..ade hikmah la tuh..

    ReplyDelete
  7. ape lgi y dicuri?

    hope org tu berubahla

    ReplyDelete
  8. Ya Allah, kasihannya Sunah...
    Susah klu takde telefon..huhuhu

    Byk2 bersabar ye Sunah...Moga ada hikmah disebalik semuanya...

    ReplyDelete
  9. doakan supaya pncuri terbuka hati nk pulangkan...mana tau kan....

    ReplyDelete
  10. ya allah cmne boleh kena curi nie..pencuri masuk umah ke...byk2 kan bersabar...

    ReplyDelete
  11. Moga pencuri tu dapat hidayah lepas baca entri ni.

    ReplyDelete
  12. semoga dia diberi hidayah pulangkan balik semua tue Amin

    ReplyDelete
  13. kesiannya kak sunnah...

    sabar ye kak.. ada hikmah di sebaliknya...

    semoga org yg curi tu dpt Hidayah Allah....

    ReplyDelete
  14. sunah...
    nanti akak pm no akak

    banyak btl ujian sunah
    sabar ya dik

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum sunah...sabar n bertawakal saja yg boleh buat kita redha ujian dr Allah tu...:)

    ReplyDelete
  16. Sabar kak Sunah. Ujian dari Allah SWT. Terimanya dgn tabah ye.

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com