BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, July 8, 2012

Handphone Saya Telah Dicuri

Tak tau nak gambarkan perasaan macam mana sekarang ni.

Macam tau-tau aje, semalam saya buat proses mengemaskini memory card henset, transfer gambar-gambar dalam tu ke dalam laptop.

Dan hari ni, petang tadi lepas Asar, telefon bimbit saya dah bukan jadi milik saya lagi. Buat masa ni, nombor saya tak dapat dihubungi.

Untuk pengetahuan semua jugak, kalo kat rumah, saya tak dapat bukak Facebook melalui netbook untuk maklumkan pada semua kawan-kawan tentang kehilangan henset ni. Sangat-sangat menyedihkan. Maka, mohon sebarkan.

Sekian terima kasih.


P/S: Henset lagi dua orang kawan pun sama-sama dicuri. Dan...orang tu turut mencuri benda lain dari saya. Moga Allah bagi hidayah pada dia.


17 comments:

Faizul Osman said...

kesiannya... jahat btl si pencuri tu...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

Mat Gebu said...

Huhu...byk2 bersabar sunah., lepas ni kena lebih berhati2 ok...

K O R I E said...

ya allah,
sabarlah akak eh !
mesti ada hikmah disebaliknya.

moga dia mendapat hidayah daripadanya .

hakima said...

takziah ye awak.. mari kita doakan sama-sama supaya Allah jumpakan, atau kalau memang Dia nk ambil balik dr awak, dia gantikan dgn yg lebih baik...

tamlegend said...

ada org pecah masuk umah ke?

lady scooter said...

la hai...kesiannya...sti rasa frust giler kan? sabar la ye..

http://skuterlady.blogspot.com/

luqman zakaria said...

sabar k..dugaan..bukan rezeki awk..ade hikmah la tuh..

Iffah Afeefah said...

ape lgi y dicuri?

hope org tu berubahla

Sis Lin said...

Ya Allah, kasihannya Sunah...
Susah klu takde telefon..huhuhu

Byk2 bersabar ye Sunah...Moga ada hikmah disebalik semuanya...

Aku Ibu Muda said...

doakan supaya pncuri terbuka hati nk pulangkan...mana tau kan....

aDisH.sHidA said...

ya allah cmne boleh kena curi nie..pencuri masuk umah ke...byk2 kan bersabar...

Muhammad Fadil said...

Moga pencuri tu dapat hidayah lepas baca entri ni.

kiera'sakura said...

semoga dia diberi hidayah pulangkan balik semua tue Amin

efa nur said...

kesiannya kak sunnah...

sabar ye kak.. ada hikmah di sebaliknya...

semoga org yg curi tu dpt Hidayah Allah....

Suhaili Sarif said...

sunah...
nanti akak pm no akak

banyak btl ujian sunah
sabar ya dik

maszull said...

assalamualaikum sunah...sabar n bertawakal saja yg boleh buat kita redha ujian dr Allah tu...:)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Sabar kak Sunah. Ujian dari Allah SWT. Terimanya dgn tabah ye.

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.