Tak Sangka Dia Pergi Dulu... Al-Fatihah - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, July 3, 2012

Tak Sangka Dia Pergi Dulu... Al-Fatihah

Nampak status Iffah kat Facebook.

Terkedu. Nama tu...betul ke dia? Then nampak entri abang Ben. Subhanallah. Betullah dia.

Innalillahi wa inna ilaihi rajiuun.

Takziah buat keluarga almarhumah blogger Lieynanilaz atas pemergiannya kerana penyakit darah tinggi dan paru-paru berair. Sedih dan masih terkejut. Lieynanilaz antara blogger yang rajin datang dan komen kat blog ni. Rasa macam bermimpi bila tahu dia da pergi dulu menghadap Illahi.

"Buat pengetahuan teman-teman....arwah memang ada mengadu pada saya dia kena darah tinggi last week ...bacaannya sangat tinggi....hingga dia sakit kepala yang teruk dan tertidur di surau tempat dia bekerja di Langkawi...semalam saya dapat tahu dia menghembuskan nafasnya yang terakhir di dalam surau itu dalam keadaan bertelekung dan dalam tidur sebab dia masih demam...Ya Allah..." - Herba Tihara

Al-Fatihah untuk arwah. Moga Allah tempatkan arwah bersama hamba-hambaNya yang bertaqwa. Ameen...

Mati itu pasti.

18 comments:

  1. kira pun bru tau pagi tadi kak.. sgt terkejut.. semoga arwah ditempatkan bersama para solehin Amin

    ReplyDelete
  2. Pcm tau pun lepas baca n3 Ayu CitarasaRinduan.... Al-fatihah moga Roh arwah dicucuri rahmat...

    ReplyDelete
  3. tau smlm lg..smoga Allah merahmati rohnya amin

    ReplyDelete
  4. Innalilahiwainailahirajiun.. menggigil badan baca entri ni.. al-fatihah.. semoga arwah ditempatkan bersama orang-orang yang beriman. amin.

    ReplyDelete
  5. semalam dia br berkomentar kat blog akak..terkejut sgt ms bc status ayu citarasa rinduan kat fb.


    al-fatihah buat arwah.

    ReplyDelete
  6. Al-Fatihah utk beliau. saya pun baru jenguk entri last beliau, ada beliau nyatakan yg beliau sakit.

    ReplyDelete
  7. sesungguhnya ajal tak mengenal usia

    al-fatihah

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum sunah....al-fatihah....betul tu mati itu pasti tiada siapa yg dpt melawan nyer moga roh arwah dicucuri dan ditempatkan didalam golongan org2 yg beriman Amin...:(

    ReplyDelete
  9. terkejut masa mula2 baca nama Iffah. ingatkan dia.. haishh..

    Innalillah... Al-Fatihah..

    ReplyDelete
  10. walaupun kakliza tidak kenal allahyarharmah tetapi kakliza doakans emoga ruhnya dicucuri rahamt dan ditempatkan dikalangan orang-orang beriman...

    ReplyDelete
  11. Salam..
    walaupun kakliza tidak mengenalinya tetapi kakliza doakan semoga ruhnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang beriman.

    ReplyDelete
  12. innalillah..

    nice blog!! check this out~!!

    http://shesaj.blogspot.com/2012/07/my-mrright.html

    ReplyDelete
  13. Erk tkejut bace komen solihin

    hurmmm xdpt trime lg berita ni

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad