Tak Sangka Dia Pergi Dulu... Al-Fatihah

July 03, 2012

Nampak status Iffah kat Facebook.

Terkedu. Nama tu...betul ke dia? Then nampak entri abang Ben. Subhanallah. Betullah dia.

Innalillahi wa inna ilaihi rajiuun.

Takziah buat keluarga almarhumah blogger Lieynanilaz atas pemergiannya kerana penyakit darah tinggi dan paru-paru berair. Sedih dan masih terkejut. Lieynanilaz antara blogger yang rajin datang dan komen kat blog ni. Rasa macam bermimpi bila tahu dia da pergi dulu menghadap Illahi.

"Buat pengetahuan teman-teman....arwah memang ada mengadu pada saya dia kena darah tinggi last week ...bacaannya sangat tinggi....hingga dia sakit kepala yang teruk dan tertidur di surau tempat dia bekerja di Langkawi...semalam saya dapat tahu dia menghembuskan nafasnya yang terakhir di dalam surau itu dalam keadaan bertelekung dan dalam tidur sebab dia masih demam...Ya Allah..." - Herba Tihara

Al-Fatihah untuk arwah. Moga Allah tempatkan arwah bersama hamba-hambaNya yang bertaqwa. Ameen...

Mati itu pasti.

You Might Also Like

18 Comments

  1. kira pun bru tau pagi tadi kak.. sgt terkejut.. semoga arwah ditempatkan bersama para solehin Amin

    ReplyDelete
  2. Pcm tau pun lepas baca n3 Ayu CitarasaRinduan.... Al-fatihah moga Roh arwah dicucuri rahmat...

    ReplyDelete
  3. tau smlm lg..smoga Allah merahmati rohnya amin

    ReplyDelete
  4. Innalilahiwainailahirajiun.. menggigil badan baca entri ni.. al-fatihah.. semoga arwah ditempatkan bersama orang-orang yang beriman. amin.

    ReplyDelete
  5. semalam dia br berkomentar kat blog akak..terkejut sgt ms bc status ayu citarasa rinduan kat fb.


    al-fatihah buat arwah.

    ReplyDelete
  6. Al-Fatihah utk beliau. saya pun baru jenguk entri last beliau, ada beliau nyatakan yg beliau sakit.

    ReplyDelete
  7. sesungguhnya ajal tak mengenal usia

    al-fatihah

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum sunah....al-fatihah....betul tu mati itu pasti tiada siapa yg dpt melawan nyer moga roh arwah dicucuri dan ditempatkan didalam golongan org2 yg beriman Amin...:(

    ReplyDelete
  9. terkejut masa mula2 baca nama Iffah. ingatkan dia.. haishh..

    Innalillah... Al-Fatihah..

    ReplyDelete
  10. walaupun kakliza tidak kenal allahyarharmah tetapi kakliza doakans emoga ruhnya dicucuri rahamt dan ditempatkan dikalangan orang-orang beriman...

    ReplyDelete
  11. Salam..
    walaupun kakliza tidak mengenalinya tetapi kakliza doakan semoga ruhnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang beriman.

    ReplyDelete
  12. innalillah..

    nice blog!! check this out~!!

    http://shesaj.blogspot.com/2012/07/my-mrright.html

    ReplyDelete
  13. Erk tkejut bace komen solihin

    hurmmm xdpt trime lg berita ni

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com