Benda Paling . . . Bila Ada Lebih Dari Satu


Benda paling tak tau nak describe apa perasaannya, bila kamu ada lebih dari satu blog...

Adalah bila kamu publish entri yang sepatutnya kat blog ni, tapi terpublish kat blog lagi satu pulakkkkkkkkkk. =.=

Contohnya entri yang INI...

Patutnya saya publish kat blog ni. Tapi terpublish kat sana pulak. Tu maksudnya da mengantuk sangat la tu sampai tak cek tengah taip new post kat blog mana satu. Main upload, taip, publish ajeeee. Kan da salah blog... =.=

Da jadi gitu, tak reti-reti lagi nak tido ke?

Errr...baiklah.

Selamat pukul 2.44 pagi dan selamat bersahur semua.

8 comments:

  1. mujur ade satu blog aje..haha

    ReplyDelete
  2. Hehehe..cmtu la jg klu lelaki psg byk..kena bhati2 takut kantoi..hihi
    byk blog sunah upenye..hehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum sunah...yer la tu yg ada stu blog jer susah nak control nanti...:)

    ReplyDelete
  4. sape suruh tamak hahaha

    tp kan yu da de 2 entry skaligus tnpe sdr hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.