Benda Paling . . . Bila Ada Lebih Dari Satu - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Thursday, August 9, 2012

Benda Paling . . . Bila Ada Lebih Dari Satu


Benda paling tak tau nak describe apa perasaannya, bila kamu ada lebih dari satu blog...

Adalah bila kamu publish entri yang sepatutnya kat blog ni, tapi terpublish kat blog lagi satu pulakkkkkkkkkk. =.=

Contohnya entri yang INI...

Patutnya saya publish kat blog ni. Tapi terpublish kat sana pulak. Tu maksudnya da mengantuk sangat la tu sampai tak cek tengah taip new post kat blog mana satu. Main upload, taip, publish ajeeee. Kan da salah blog... =.=

Da jadi gitu, tak reti-reti lagi nak tido ke?

Errr...baiklah.

Selamat pukul 2.44 pagi dan selamat bersahur semua.

8 comments:

  1. mujur ade satu blog aje..haha

    ReplyDelete
  2. Hehehe..cmtu la jg klu lelaki psg byk..kena bhati2 takut kantoi..hihi
    byk blog sunah upenye..hehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum sunah...yer la tu yg ada stu blog jer susah nak control nanti...:)

    ReplyDelete
  4. sape suruh tamak hahaha

    tp kan yu da de 2 entry skaligus tnpe sdr hehe

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad