BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, August 9, 2012

Benda Paling . . . Bila Ada Lebih Dari Satu


Benda paling tak tau nak describe apa perasaannya, bila kamu ada lebih dari satu blog...

Adalah bila kamu publish entri yang sepatutnya kat blog ni, tapi terpublish kat blog lagi satu pulakkkkkkkkkk. =.=

Contohnya entri yang INI...

Patutnya saya publish kat blog ni. Tapi terpublish kat sana pulak. Tu maksudnya da mengantuk sangat la tu sampai tak cek tengah taip new post kat blog mana satu. Main upload, taip, publish ajeeee. Kan da salah blog... =.=

Da jadi gitu, tak reti-reti lagi nak tido ke?

Errr...baiklah.

Selamat pukul 2.44 pagi dan selamat bersahur semua.


8 comments:

combi said...

mujur ade satu blog aje..haha

qasehraihan said...

Hehehe..cmtu la jg klu lelaki psg byk..kena bhati2 takut kantoi..hihi
byk blog sunah upenye..hehe

Anum said...

awal ek sahur

shafiqabdshukor said...

bnyknya blog kak sunah...

Mastuera said...

huhuuu..

maszull said...

assalamualaikum sunah...yer la tu yg ada stu blog jer susah nak control nanti...:)

Iffah Afeefah said...

sape suruh tamak hahaha

tp kan yu da de 2 entry skaligus tnpe sdr hehe

kiera'sakura said...

adehhhh akak nie.. hihihi

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.