Wednesday, August 22, 2012

Masih Ingat Lagi... Setahun Yang Lepas...

Saya masih ingat lagi.

Entah rakan-rakan blogger yang sezaman dengan saya, masih ingat lagi atau tak. Setahun yang lepas, pada masa-masa macam ni lah, seorang demi seorang blogger mula menyepikan diri. Satu persatu blog mula menjadi sawang. Erk!

Hehehe...

Sebelum Syawal, sepanjang Ramadhan, masing-masing rajin menghapdet blog dengan perkongsian ilmu, alhamdulillah. Bila da raya, semua mula sibuk beramah-mesra dengan saudara mara dan sahabat handai. Masa untuk blog dah semakin kurang. Yang membaca entri sepanjang hari raya pun sama kurangnya. Sebab tu, kalau buat entri pada hari raya, kurang sikit pembacanya. Orang kata laaaa~~~

Bila semua da habis cuti raya dan kembali bekerja, semangat menghapdet blog tu da merundum jatuh. Entah nape, semua kengkawan blog pun mengalami penyakit berjangkit tersebut. Aktiviti 'tak menghapdet blog di hari raya' terbawa-bawa sampai selepas raya. Maka, jadilah blog bersawang seperti yang disebut di atas. Err...

Macam tu lah sejarahnyeeee~~~

Tapi ada jugak kengkawan blog yang masih rajin menghapdet sampai skang ni... Tahniah untuk diorang yang komited dengan blog. Yang da kurang tu, mungkin ada komitmen masing-masing yang lebih penting kan~ Kalau da malas pun, nak buat macam mana. Hehehe...

Ok ok...nak tunggu kengkawan datang ke rumah lak~

Selamat hari raya~ Maaf zahir batin~


P/S: Setahun yang lepas juga.......

18 comments:
Write Comments
  1. haha..sllu mmg cmtu..tp sy rajin je update..hehehe..x tau la cmne dh balik hostel nnti berswng balik r blog nmpkny .> <"

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya kak sunah..betul la tu nk update blog pun agak malas hehe

    ReplyDelete
  3. assalammualaikum akak.. selamat ari raya.. haha.. besalah ya kak sunah. tyme posa semua mk saling mengingati hal ibadah dan cerita ttg juadah sungkey.. tp tyme dah raya, nangga dak kuih lapis, rendang , air gas n motif mk kumpul duit raya n bertemu gk dgn kwn2 yg lamak dah s jmpa.. alu blog seakan2 dilupakan.. haha.. tp Fb jak blm hlg meriahnya.. mun dlk kita gago ke kedai gambar bercuci dgn gmbr, knk tk terus upload kat fb ajak.


    lak dah semua hbs dak kuih raya, duit raya.. bok igt dgn blog.. lumrah manusia.ni dapat diubah.,.

    tp hope raya tk siklah mlh kita lupa dgn pahala n amalan kita masa bulan ramadhan rya.. insya allah teruskan diri kita yg sentiasa baru bila bertemu ramadhan yg lepas. hehe..

    ReplyDelete
  4. salam aidilfitri sunah.. hurm.. jarang update gak skang..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum sunah...raya2 ni mmg malas nak up-date blog sebenarnyakan...:)

    ReplyDelete
  6. Xlarat nk update ngn line terok nih

    ReplyDelete
  7. Setahunya yg lepas juga apa kak sunah? Hehehe.

    Tp sy rajin update sbb tahu sy tahu org xbaca apa yg sy tulis. Hikhik.

    ReplyDelete
  8. Setahunya yg lepas juga apa kak sunah? Hehehe.

    Tp sy rajin update sbb tahu sy tahu org xbaca apa yg sy tulis. Hikhik.

    ReplyDelete
  9. Setahunya yg lepas juga apa kak sunah? Hehehe.

    Tp sy rajin update sbb tahu sy tahu org xbaca apa yg sy tulis. Hikhik.

    ReplyDelete
  10. slmt ary rye sis :)

    sthn yg lalu dunia blog indahhhh :D
    tp skrg mls mkin menjadi2 .. hehehe .

    ReplyDelete
  11. hahaha tau tak apa!

    akak memang malas sangat2 nak update blog...hihihi

    eid mubarak..:)

    ReplyDelete
  12. saya pun termasukla tu eh..haha

    selamat hari raya sunah
    mohon maaf zahir batin

    ReplyDelete
  13. salam kak sunah. sya dah update balik! haha. dah sapu swang kat blog. keke. selamat hari raya kak. maaf salah silap kata. apepun jmput singgah blog sy. :)

    ReplyDelete
  14. terasa sungguhh.. glupppp~

    Selamat Hari Raya Sunah...
    Maaf zahir & batin yer.. :)

    ReplyDelete
  15. terasa sungguhh.. glupppp~

    Selamat Hari Raya Sunah...
    Maaf zahir & batin yer.. :)

    ReplyDelete
  16. kira sbb kat kampung ssh nk online.. line sangat mendengki, nak meseh pun ssh inikan pulak nk on9 plus ble balik kg time bermanja ngn family mmg lappy letak dlm beg je x pandang dah hahahaha

    ReplyDelete
  17. sama lahh.. malas jugak.. errr..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com