BLOG ENCIK SUAMI

Friday, September 28, 2012

Ape Maksudnye Tu?

Dashboard Sakura Ungu

Cermin depan Sakura Ungu

Ape maksudnye tu?

Faham-faham je le...=.="


12 comments:

tasnim said...

Eh, ada jugak ke servis 6199 km? bukan 1000km, 5000km dan 10 000km ker? huhu, ataupun terpulang pada kereta..^_^

'ala kulli hal, mabruk2.. moga hidupmu diberkati ALLAH selalu..

Citarasa Rinduan said...

cepat pi services

Along Usop said...

gigih brenti tepi jalan nak amek gambar yep.. haha..


mtor along slagi boleh jalan..
kalau xde duit memang along tak antar servis.. hahaha

Novelgurl said...

err..x phm gak.nk wt phm.x phm.haha

man yusoef said...

Viva JNP warna ungu..HAHA

senyumSOYA said...

viva!! ^^ comey2.. akak jalan p keja ja tu ek? heheheh

shafiqabdshukor said...

bnyk jalan2 ni..

Iffah Afeefah said...

haha silela servis. ai punye da 10 ribu

xdela pulak die suh servis ikut 6111

ai 10, 20 ribu gitu

kiera'sakura said...

mesti akak baru jln sikit je nie hihihi..

ala kak klu smpi 7 ribu pn blh lagi.. kira slalu lmbt2 servis hihihi

aDisH.sHidA said...

cepat g servis..nanti leh bawak sakura ungu jalan2 ke kedah

maszull said...

assalamualaikum sunah..dah masa kena bawa pi servis ni...:)

ayen =D said...

sama la dengan kereta aku pun.. huhuhu.. tp tak de bajet! wuaahh!!!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.