Maaf, Saya Tak Tahu! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, November 6, 2012

Maaf, Saya Tak Tahu!


Surat rayuan pengurangan saman da siap.

Maaf, saya memang tak tahu tu tempat khas untuk staff. Sejak dari semester lepas lagi, sejak guna kereta pergi kampus dan fakulti, tak pernah tahu tu adalah tempat khas untuk staff. 

Sebab takde papan tanda yang bagitahu tu kawasan khas untuk staff dan pelawat universiti.

Serius saya terkejut dan bingung bila labmate bagitahu kereta saya kena saman.

Mohon lepas ni, pihak universiti buat usaha untuk menaiktaraf tempat letak kereta di dalam kampus dengan label yang sesuai. Duit banyak kan boss~~~ Huhuhu.


*Mohon juga selenggara lif fakulti yang asyik rosak.

8 comments:

  1. insyaAllah nt dia tarik balik saman tue sebab salah dorg xletak tanda kan. kita mana nk tau.

    bpe kena saman tue kak?

    hamboi kata kita kanak2 ribena. alaaa tau nak kata kita masa tue comel masa skang matang letewww hikhikhik :p

    ReplyDelete
  2. lain kali tulis d lot tu...xpun wat signboard...parking untuk staff...kan mudah...

    ReplyDelete
  3. Sy every sem kna saman sunah... Sekali saman rm30. Klu buat rayuan kna rm8 je tk silap... Ada tu sy parking tpi bahu jln dkt fak. Pend sbb exam kol 8.kol 10lbh sy kuor exam tgk dh ada surat saman sdgkn ms tu masa byk sgt parking lot yg kosong tepi jln tu... Huhuhu... Klu tk byr saman result kna tahan...

    ReplyDelete
  4. so ade surat xpe la kot

    sian yu kene smn

    ReplyDelete
  5. so ade surat xpe la kot

    sian yu kene smn

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad