TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Tuesday, December 25, 2012

Cari Tudung Labuh Bidang 60"?


Sebelum ni da pernah jual tudung labuh dari Mesir saiz 60" tu. Cepat betul habis!

Kali ni, tudung labuh bidang 60" datang lagi dengan lebih banyak pilihan warna yang cukup menarik bagi saya.

Fabrik tudung ni agak lembut, tetapi berat dan jatuh bila dipakai (tak mudah terbang, jadi tak senang tersingkap, insya'Allah aurat akan terpelihara). Corak petak-petak tudung ni ringkas dan sesuai untuk dipadankan dengan mana-mana busana atau baju yang kamu pakai~ Serius, saya sendiri cukup berpuas hati dengan tudung ni! Alhamdulillah~ ^_^

Tudung Mesir bidang 60" untuk dijual

Kamu-kamu yang tengah baca ni, ada nak cari tudung labuh macam ni? Atau ada kawan-kawan yang nak tudung labuh? Mungkin ada yang nak hadiahkan kat kawan-kawan jugak? Meh jenguk kat Facebook saya untuk tengok sendiri betapa cantiknya tudung Mesir ni~ ;)

Klik SINI untuk pilih warna kegemaran kamu kayyy~

8 comments:

nabila azmi said...

tudung msr means dri mesir ke? hihi..cntik

Sunah Sakura said...

@nabila azmi

aha...dari Mesir..baru sampai Jumaat lepas... :)

Iffah Afeefah said...

wah tang berat n tak terbang angin tu ai ske

korie hensem said...

waa, bilala kita nk pkai tdung selabuh ni ek

the malay male said...

harap2 boleh jadi trend di kalangan gadis gadis utk pakai tudung labuh ni

miazara said...

x boleh msuk ke fb page pon..^_^

miazara said...

x boleh msuk ke fb page pon..

aisya elliza said...

X bole masjk fb laaa

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.