Jangan Dikejar Bayang-bayang...

December 21, 2012


“Jangan dikejar bayang – bayang, kerana bayang – bayang boleh hilang dalam malam. Jangan dipuji pelangi di awan, kerana serinya akan hilang tanpa sebarang pamitan. Dan jangan dikejar cinta yang telah dibuang, kerana ianya tak akan pulang seperti yang kita mahukan..” - Kathy Tuah.

Mula-mula nampak dia post kat satu group e-novel kat Facebook.

Nice sangat ayat kat atas ni. Ayat yang ada dalam cerpen terbarunya di blog. Terus tergerak hati nak baca cerpen yang dimaksudkan.

Apa yang boleh saya katakan, penuh dengan kejutan, ada banyak benda tersirat, ada macam-macam mesej yang dia nak sampaikan...pendek kata, sesuatuuu sangat!

Nak try masuk dalam plot cerita? Jom baca kat SANA.

You Might Also Like

7 Comments

  1. eh tadi baru nampak novel dia kat popular. mcm nak beli tp pk tak pyh beli la. hee.

    tgh bosan blh la layan cerpen ni.

    ReplyDelete
  2. ai xsmpat2 lg membaca

    panjang sngt kan

    ReplyDelete
  3. kata2 dia sedap disebut. sedap didengar. sedap disimpan dalam hati dan sedap diamalkan ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com