Friday, December 21, 2012

Jangan Dikejar Bayang-bayang...


“Jangan dikejar bayang – bayang, kerana bayang – bayang boleh hilang dalam malam. Jangan dipuji pelangi di awan, kerana serinya akan hilang tanpa sebarang pamitan. Dan jangan dikejar cinta yang telah dibuang, kerana ianya tak akan pulang seperti yang kita mahukan..” - Kathy Tuah.

Mula-mula nampak dia post kat satu group e-novel kat Facebook.

Nice sangat ayat kat atas ni. Ayat yang ada dalam cerpen terbarunya di blog. Terus tergerak hati nak baca cerpen yang dimaksudkan.

Apa yang boleh saya katakan, penuh dengan kejutan, ada banyak benda tersirat, ada macam-macam mesej yang dia nak sampaikan...pendek kata, sesuatuuu sangat!

Nak try masuk dalam plot cerita? Jom baca kat SANA.

7 comments:
Write Comments
  1. eh tadi baru nampak novel dia kat popular. mcm nak beli tp pk tak pyh beli la. hee.

    tgh bosan blh la layan cerpen ni.

    ReplyDelete
  2. ai xsmpat2 lg membaca

    panjang sngt kan

    ReplyDelete
  3. kata2 dia sedap disebut. sedap didengar. sedap disimpan dalam hati dan sedap diamalkan ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com