BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, January 21, 2012

Entri 10.38 Malam Khas Untuk Awak

Awak...

Maafkan saya sebab publish entri yang sepatutnya saya publish jam 12 pagi tadi ni baru sekarang. Saat orang lain buat entri khas untuk awak pada jam 12 pagi, saja saya pilih waktu ni nak publish entri ni. Awak tak sedih kan saya publish lambat?

Sekarang... Pukul 10.38 malam. 21 Januari 2012.

Genap setahun saya kenal awak. Alhamdulillah. Kalau awak ingat lagi, macam mana saya kenal awak, mesti awak faham kenapa saya publish entri ni pada waktu ni. Awak cuba-cuba la jenguk balik entri awak pada 21 Januari 2011. Kat situ ada salam kenal saya yang pertama buat awak. :)

Awak, hari ni jugak genap 28 tahun awak hidup kat muka bumi Allah kan? Alhamdulillah. Walaupun da ucap tadi, saya nak ucap gak kat sini. Selamat hari lahir buat awak ye~ Bila da bertambah umur awak ni, jangan lupa tu maksudnya masa awak kat muka bumi Allah ni da makin berkurang. Jadi, eloklah kalau sama-sama kita perbaiki amal ibadah kita, moga Allah senang terima kita kat akhirat nanti, insya'Allah.

Awak, saya doakan semoga segalanya dipermudahkan oleh Allah dalam hidup awak di dunia dan dalam hidup awak di akhirat nanti. Semoga usia yang semakin bertambah, seiring dengan bertambahnya kedewasaan dan kematangan dalam membuat keputusan serta kebijaksanaan akal fikiran untuk memilih jalan dalam hidup. Ameen...

Alhamdulillah... Mengenali awak adalah satu anugerah terindah dalam hidup saya.


Dah Setahun

Alhamdulillah.

Dah setahun dah usia domain www.sunahsukasakura.com. Tak sangka tarikh dia sama dengan tarikh lahir orang tu. Masa mula-mula dapat email tentang renewal domain sebulan yang lepas, rasa terkejut gak. Hee...

Sempat gak renew seminggu lepas. Alhamdulillah... Kalo tak sempat renew mesti jadi not found blog ni hari ni kan. Hahaha~

Terima kasih kat semua yang support SSS.com sepanjang setahun ni. Dari mula-mula orang tak kenal sampai la orang tak kenal balik. Eh! Hahaha~

Terima kasih sekali lagi...


P/s: on the way ke kajang...
Published with Blogger-droid v1.7.4


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.