BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, January 24, 2012

Dah Lama Tak Buat Macam Tu

Dah lama tak promote blog orang lain macam tu.

Macam entri malam tadi.

Dah lama sangat. Sejak da slow down blogging ni, da jarang sangat promote blog orang lain. Bukan setakat promote blog, blogwalking pun jarang. Nak tunggu blogwalking, kena tunggu time rajin tu datang. Masa tu, memang qada' blogwalking 2, 3, 4 entri sebelum-sebelum ni. Balas jejak pengomen yang datang bertandang. Maaf ye saya datang lambat. >_<

Semalam jugak la update sampai 3 entri dalam jarak masa yang dekat-dekat. Kesannya sendiri tau la. Takpe, macam tak kisah aje. Haha. Yang penting leh tolong orang lain. Bab tu je yang paling membahagiakan. ^_^

Hari ni pun bukak blog rakan-rakan blogger baca kisah masing-masing. Ada yang kongsi berita gembira. Alhamdulillah. Iffah da gitau secara rasminya yang dia da jadi penulis. Tahniah untuk dia, saya tumpang gembira sekali (tumpang free, takyah bayar kan Iffah?)

Nak tau dia jadi penulis ape? Pi la baca kat SANA~ ;)


P/S: Hati senang melihat impian orang-orang tersayang tercapai... :)


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.