BLOG ENCIK SUAMI

Friday, January 27, 2012

Minat Baru... Maafkan Saya Blog...

sunahsakura.tumblr.com

Erk!

Dah sehari lebih tak update blog. Err... Sebab takde idea? Ye kot. Tambah dengan kebizian di Twitter buat research yang semakin memeningkan. Huhuhu.

Hari ni, tetiba ada minat baru. Housemate saya da cucuk-cucuk saya buat tumblr. Dah lama sangat dia cucuk-cucuk tapi tak luka-luka pun. Hari ni baru luka. Dalam dan berdarah. Eh! Tu maksudnya da terjebak la tu dengan tumblr. =.=

Best jugak eh tumblr ni. Boleh share semua benda yang ada dalam tu dengan hanya berapa klik saje *ye, memang tumblr ni da lama sangat moncol kat dunia ni, saya je yang baru nak explore...=.=* Yang bestnye, tak payah nak backlink-backlink. Automatic dia backlink kan. So, takde la yang bising gambar kene curik melainkan yang memang 'rajin' nak upload balik. Hahaha~

Sape lagi ade tumblr? Bak sini url!

Jemput-jemput jenguk tumblr saya kat --> http://sunahsakura.tumblr.com


P/S: Berkongsi di alam maya pun kena hati-hati... Bimbang lebih banyak berkongsi dosa daripada berkongsi pahala...


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.