BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, February 8, 2012

Ada Sape-sape Nak Hosting Blog Percuma???


Salah seorang kawan saya tengah buat contest ni.

Dia buat sempena nak sambut birthday dia pada 21 Februari ni. Tak lama lagi tu kan~ Kalau ada yang berminat nak dapatkan hosting percuma untuk blog masing-masing, boleh lah join kan?

Laman web dia, www.pengendaliblog.com buat peraduan "Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog" ni bermula pada 7/2/2012 sehingga 20/2/2012. Pemenang pulak akan diumumkan pada 21/2/2012 nanti.

Hadiah yang ditawarkan adalah sebuah hosting yang ditaja oleh www.elfbytes.com selama dua tahun, bernilai RM 200!!! Hohoho~

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang hadiah dan cara-cara nak join, boleh klik banner kat atas tu, ok~


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.