BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 20, 2012

Jodoh Saya Bukan Dengan Dia

Dia gegirl...

Nama dia Gegirl.

Tuan dia letak nama tu. Antara 13 ekor tu, bulu dia paling kembang dan paling cantik. Tapi masa kecik ni, tuan dia tak nampak lagi perbezaan dia dengan adik-beradik yang lain. So harga dia dengan Tinny sama je. Hehehe.

Hari tu, masa saya ke Batu Pahat amek Tinny, Gegirl pun ade. Dia da jadi sangat-sangat kembang. Jalan pun terkedek-kedek sebab kaki pendek. Hahaha~ Actually bukan kaki pendek, tapi nampak pendek sebab bulu da kembang satu badan. =.=

Gegirl yang dekat pintu, cer cari mana satu Tinny~ :p

Gegirl yang dekat pintu tu. Yang macam hantu. Err... Hari tu tuan baru dia tak amek dia lagi. Tapi hari ni nampak tuan baru kunun tu komen kat gambar dia, tanya Gegirl ni da tolak kat sape. Hoh??? Dia tak jadi amek ke??? Then owner kucing-kucing ni gitau, Gegirl da dibeli orang lain sebab yang nak beli hari tu tu tak datang amek. Lorhhh... Kalo saya tau, baik saya amek terus hari tu. =.=

Gegirl tido

Dan hari ni bila saya belek-belek balik album diorang, harga Gegirl da dinaikkan. Hehe, mungkin owner dia fikir balik ape yang saya dan housemate gitau dia masa datang ke rumahnya hari tu. Ye lah, Gegirl terlalu cantik. Bila harga dia da dinaikkan, saya rasa cukup berbaloi (walaupun saya rasa patut naik lebih lagi).

Takpe lah... Bukan jodoh saya dengan Gegirl ituuu.


Jodoh saya dengan Tinny saje kan.


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.