BLOG ENCIK SUAMI

Friday, February 24, 2012

Save As Draft Aje La

Picture by marina220990 on tumblr~

Entah nape mood menulis sekarang ni da berkurangan.

Cemburu jugak tengok kawan-kawan lain menulis dan berblogwalking. Kadang-kadang da taip hampir separuh jalan. Bila tinggal kejap untuk buat benda lain, datang balik nak sambung, terus takde mood da. Da hilang semangat nak taip panjang-panjang. Last-last, save as draft aje la. Macam entri Eh, Ustazah! tadi. =.=

Cane ye nak dapat semangat menulis macam dulu balik? Nak sangat-sangat menulis macam dulu. Setiap masa ada je benda nak ditulis, ade je yang tercetus kat fikiran tu isu-isu yang nak dimasukkan ke dalam blog. Sampai kena perli dengan kawan-kawan...

"semua benda nak masuk blog"

"hati-hati bercakap weh, kang masuk blog kang"

"ko tak nak masukkan dalam blog pasal ni?"

"haa...ni ko leh masukkan dalam blog"

"cool blog satu?"

=.=

Rindu semangat yang da hilang. Seriously, bila rasa nak aje, baru jenguk blog. Bila mood tu datang, baru nak baca entri kawan-kawan. Kalau tak, tengok tajuk je la kat sidebar tu. Malah, jari jemari dah malas nak mengomen. Just baca dan klik like. Kalau takde button like, baca entri dan kemudian pangkah. Maaf sebab tak komen. Huhuhu.

Cane ni? Cane ni???

Da banyak kali saya tulis entri macam ni kan?

Bosan tak, bosan tak?

Gggrrr...


P/S: Ape? Tumblr? Pun da senyap... Err...


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.