BLOG ENCIK SUAMI

Monday, March 12, 2012

Hari Terakhir di Kampung Halaman

Indah...

Da sampai hari terakhir kat kampung.

Da tiba masa nak balik semula ke pangkal jalan. =.=

Esok nak balik Johor dah. Huhuhu.

Sedihnya. Sedih sangat-sangat. T_T

Sedihhhhhhhhhh sebab tak bukak langsung journal dengan paper yang berkaitan dengan research selama kat rumah ni. Apa nak jadi lahhhh. Memang la orang cakap, kalo balik rumah takdenye nak bukak buku. Hadoiiii!!!

Tapi tapi tapi, saya ada jugak buat sikit-sikit tauuu. Saya gi mintak tolong labmate forward email pasal research. Err...tapi kannn...dia tak forward sampai hari ni walaupun da tanya banyak kali. =.= So, saya tak bersalah kayyy~ Eh! Hahaha~ *Alasan! Huh!*

Dekat-dekat nak balik Johor ni, mak siap pesan awal-awal, nanti masa musim mengundi, ko takyah balik rumah lah eh. Mesti tiket mahal masa tu. Kalau diorang tak taja tambang flite, takyah la balik mengundi.

Hoh??? Takkan tak balik mak???

=.=


P/S: Awak, awak, awak dan awak semua... Hari ni da setahun kan gathering pertama tu? :)


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.