BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, May 16, 2012

Cinta, Hijrah, & Air Mata

Karnival Mahabbah PASTI 2012

Tajuk Bicara Selebriti pada malam tu nanti seperti tajuk entri di atas.

Ada banyak lagi aktiviti lain sepanjang hari tersebut.

Rawatan perubatan percuma tu yang takmo terlepas peluang~

Dan saya sendiri ada bukak gerai dengan kawan-kawan, insya'Allah.

Meh le datang reramai ye~ :3


Banyaknya, Tak Tau Nak Pergi Yang Mana Satu... =.=


Berderet-deret jemputan kahwin kat Facebook. Tu tak printscreen semua, ada lagi jemputan yang sebelum bulan Jun dan kat bawah-bawah gambar tu haaa...

Tarikh pulak berlapis-lapis macam kek lapis pada hari yang sama. Jadinya tak tau nak pergi walimah yang mana. Dekat-dekat pulak tu, boleh dikatakan setiap minggu dan setiap hari, eh! Mana ada setiap hari! Hahaha~

Mungkin amek peluang cuti sekolah ye tak kawan-kawan? Untuk kengkawan yang bakal bernikah dalam masa terdekat ni, moga dipermudahkan ye urusan majlis pernikahan, yang bakal bertunang pun, moga dipermudahkan jugak, yang bakal merisik punnnn moga dipermudahkan urusan semuanya~ Erk! Semua pun nak wish... =.=

Apapun, maaf kalau muka saya tak muncul kat majlis-majlis kamu nanti sebab mungkin sampai ke akhir saya tak dapat buat decision nak pergi yang mana satu. Wahaha~ Melampau kannn~! :p


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.