BLOG ENCIK SUAMI

Friday, May 25, 2012

Baru Dua Hari

Regret by =WikiME on deviantART

Sedih.

Arghhhhhhhhhhhhh!!!!

Baru dua hari. Dah jadi camni. Menciknyaaaaaaaaaaa. Rupanya ni lah perasaan mereka-mereka yang mengalaminya. Patut la dia dulu pun sasau macam ni. Dia ok lagi kot, kira macam seco'et cinonet aje. EH!

Saya punya ni sampai habissssssssss tercabut satu penjuru tuuuuuuuuuuuu!!!!!

Ggggrrrr!!!!!

Sedih sedih sedih.... T____T

Mana nak gi cat balik???


P/S I: Nak nangis bole?

P/S II: Takpe la, belajar dari pengalaman. Lepas ni jangan nak 'comfort zone' sangat.

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.