BLOG ENCIK SUAMI

Monday, June 25, 2012

Maaf, Kalau Ada Yang Tak Suka

Nampak tak ada benda yang baru lagi kat blog ni?

Erm..itu pun kalau kamu-kamu rajin datang blog ni la, mungkin akan perasan ada benda yang ditambah. Kalau baru hari ni jejak blog ni, tak tahu la apa yang baru tu..*ayat tak boleh blah, padahal jarang update da sekarang ni* =.=

Ok, baru tadi saya tambah satu box kat atas entri, bawah feed jiran sepagar. Erm, box tu mengandungi MixPod player yang ada 3 zikir terapi dari Hafiz Hamidun. Suka dengar zikir ni, mendamaikan dan menenangkan. Try la dengar semua dalam playlist tu, tapi ade 3 je la yang saya masukkan. Kalau rasa jiwa kacau ke, boleh la dengar eks~

Saya setkan supaya dia autoplay, so mana-mana yang tak suka blog berlagu tu bole klik Pause button kat player tu ye. ^_^


P/S: Ada orang rindu eks? Saya pun rindu awak kayyy.


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.