BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, June 27, 2012

Gambar Ni Comel Kannnn???

Erm...

Sempena Beauty Cutie Contest anjuran Hijabsufi hari tu, ade sorang sahabat saya yang join pertandingan ni bersama anak kesayangan beliau yang comel ittewww. Gambar yang dia hantar untuk pertandingan tu adalah seperti kat bawah ni.


Masa ni anak beliau yang bernama Zafirah tu kecik lagi, sekarang da besar sikit. Kecik-kecik tomey da pakai hijab, comel kan??? Kalau sesape rasa setuju yang gambar ni comel, moh lerr kita klik Like reramai gambar ni kat SINI. Jap jekkk. Boleh kan??

Terima kasih kepada yang dah klik Like. ^_^


P/S: Guruh berdentum kat luar...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (21) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.