BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, July 8, 2012

Handphone Saya Telah Dicuri

Tak tau nak gambarkan perasaan macam mana sekarang ni.

Macam tau-tau aje, semalam saya buat proses mengemaskini memory card henset, transfer gambar-gambar dalam tu ke dalam laptop.

Dan hari ni, petang tadi lepas Asar, telefon bimbit saya dah bukan jadi milik saya lagi. Buat masa ni, nombor saya tak dapat dihubungi.

Untuk pengetahuan semua jugak, kalo kat rumah, saya tak dapat bukak Facebook melalui netbook untuk maklumkan pada semua kawan-kawan tentang kehilangan henset ni. Sangat-sangat menyedihkan. Maka, mohon sebarkan.

Sekian terima kasih.


P/S: Henset lagi dua orang kawan pun sama-sama dicuri. Dan...orang tu turut mencuri benda lain dari saya. Moga Allah bagi hidayah pada dia.


Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.